Zoals beloofd zou ik bij 100 volgers iets weggeven. Inmiddels zit ik al op de 114, dus tijd voor een cadeautje! Iedereen ontzettend bedankt. Ik ben nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met bloggen. Vooral de eerste stap was doodeng, maar ik ben zo blij dat ik het stapje toch genomen heb. Ik vind het echt super leuk om te doen, foto’s maken, verhaaltje schrijven, mooie plaatjes zoeken en delen met iedereen die er iets mee zou willen. De leuke en lieve reacties maken het helemaal compleet. Daarnaast heb ik veel leuke nieuwe, inspirerende mensen leren kennen. En dat allemaal in nog geen half jaar tijd.

Wat feitjes van het afgelopen half jaar: 
58 geplaatste berichten
19.500 pageviews
Drukste dag 589 pageviews
Best bekeken bericht 644 pageviews
Beste doorlink www.showhome.nl

114 volgers op blog
211 likes op facebook 
308 volgers op twitter
3268 volgers op pinterest 

Ow! En vers van de pers krijg ik een berichtje dat ik ben genomineerd voor favoriete blog op Home24. Dat is nog eens een leuk half jaar cadeautje 🙂 Wil je ook stemmen? Dat kan HIER !! THX!

Maar goed genoeg gepraat….want ik zou iets uitdelen. Iets uit de &SUUS collectie 🙂 Dus als je niet gewonnen hebt, hier alvast een sneak peek. Allemaal huisjes, gemaakt voor de WinterHuiskamerSale van 13 december.

En de winnaar is…….tadaaaaa!!

ELVERA!
Gefeliciteerd! Ik kon zelf niet kiezen, dus je mag zelf een huisje uitkiezen. Mail even je adres, dan komt hij jouw kant op. En bij de 150 volgers geef ik er gewoon weer 1 weg 🙂

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.