Early Christmas Decoration

Zo de oude man hebben we van het weekend binnengehaald, dus vond ik dat ik mijn eerste kerstblog wel kon plaatsen. Veel te vroeg voor vele, maar ik kan er niet vroeg mee beginnen. Alhoewel ik in mijn eigen huis nog best wel van het laatste moment ben. De avonden voor kerst toch nog een krans in elkaar zetten, toch nog meer lichtjes buiten en er moet toch ook nog iets in dat saaie hoekje. Beide eigenschappen heb ik van mijn vader meegekregen. Last minute werken en de liefde voor kerst 😀 Tot diep in de nacht werkte hij dan door en als we ‘s ochtends dan beneden kwamen was het hele huis helemaal in kerstsferen. Voornamelijk met prachtige bloemstukken, kransen en versieringen. Dit jaar heb ik een goede reden om vroeg met kerst te beginnen. Ik ben nl. genomineerd voor de kerstwedstrijd van Home 24. Speciaal voor de kerst hebben ze 15 blogs verzameld met decoratie en interieur ideeën. En &SUUS is genomineerd! Wat een eer! Het zou natuurlijk te gek zijn als jullie allemaal op mij zouden stemmen. Dat kan hier 

Voor deze keer ben ik opzoek gegaan naar decoratie boven de tafel. Die maakte mijn vader vroeger altijd al. Of een grote kans met kaarsen, of een tak en die dan leuk versierd. Dat wilde ik dit jaar ook gaan maken. De tak is al in huis, de zelfgemaakte versieringen ook. Alleen hebben wij 2 grote lampen boven de eettafel hangen die we qua licht echt nodig hebben. Dus even kijken of ik ergens anders een plekje kan vinden.  Mocht hij hangen, dan laat ik dat uiteraard even zien. Tot die tijd kun je met deze prachtige plaatjes al wat kerstinspiratie opdoen!

Via Stylizimo
Via 3.bp

Via Forever Love

Via Forever Love
Via Degodeting
Via Lillelykke

Via Repurposevintagefinds

Via Myfavouritethings 

My first Christmas blog post. Much too early for many, but for me you can not start early enough. Although i am a bit of a last minute worker in my own house. The nights before Christmas still a wreath put together, still more lights outside and there must also be something in that dull corner. Both properties I have from my father. Last minute work and the love for Christmas: D Till late in the night he worked through and then when we came down in the morning than the entire house was completely in Christmas mood. Mainly with beautiful bouquets, wreaths/garlands and decorations. This year I have a good reason to start early with Christmas. I’m nominated for the Christmas contest from Home 24. Especially for Christmas, they have 15 blogs collected with decoration and interior design ideas. And & SUUS been nominated! What an honor! Of course it would be great if you all would vote for me. Click here

For this time I went looking for decoration above the table. My father always made that, used al garland with candles, or a branch and then nicely decorated. I also wanted to make one this year. The branch is already in the house, the homemade decorations also. Only we have 2 large lamps hanging over the dining table in terms of light that we really need. So just see if I can find a place somewhere else. If its ready, then I of course post a photo. Until then you can use these beautiful pictures for Christmas inspiration!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.