Christmas decorations part II

In mijn vorige post liet ik jullie al weten dat ik voor kerst een tak wil ophangen, met kerstversiering. Nu leek het me leuk om daar allemaal zelfgemaakte dingetjes in te hangen. Inmiddels hadden we al heel wat handgemaakte hangers in huis voor de WinterHuiskamerSale. Plakken hout gezaagd, met de hand geschilderd, gaatje erin geboord, touwtje erdoorheen en klaar. En vandaag hebben Evie en ik nog wat andere van klei gemaakt. Super leuk om met je kids te doen! Hoe leuk hun eigen hangers in de kerstboom of aan een tak in een mooie vaas? Gewoon DAS klei, koekjesvormpjes en een rietje om er een gaatje in te maken, touwtje erdoor heen en klaar. Een kind kan de DAS doen :0)  Ze liggen nu nog te drogen, maar van het weekend gaan we ze nog schilderen. En mijn favoriete masking tape er op plakken. Hieronder heb ik daar een hanger mee opgehangen. Misschien wordt het helemaal niets, maar wij hebben in ieder geval veel plezier gehad! 
Allemaal alvast een heel goed weekend! 

Pictures by &SUUS
In my previous post I showed you the branches with Christmas decorations. Now it seemed like fun to use all homemade things to hang. We had already a lot of handmade pendants at home for the Winter Living Room Sale. Christmas Pendants made ​​from a slice of wood and hand painted. Hole in it, rope through it and ready. Today Evie and I made some others ​​of clay. Fun to do with your kids! There own made decorations in the tree or on a branch in a vase? Just DAS clay, biscuit tins and a straw to make a hole for the rope, and your ready.  They are still drying, but in the weekend we are painting them. And stick some of my favorite masking tape. Below you can see the hanger with MT. Maybe it’s nothing, but we certainly have a lot of fun!

Enjoy your weekend!
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.