Jeaaaah…mijn blog voor 101woonideeën staat online en kun je hier vinden. Vorige week kreeg ik te horen dat ik mocht bloggen voor 101woonideeën op 1 van de leukste beurzen van Nederland. De Flavourites Live, een beurs met dit keer meer dan 160 web shops in een prachtige oude fabriek in Amsterdam. Dit jaar werd mijn 3 e keer en ging ik samen met mijn zusje. Ik vond het best wel lastig om met 3 doelen daar naar toe te gaan. Foto’s maken, mensen ontmoeten en ook nog gewoon lekker kijken en shoppen. Want er valt genoeg te zien en te beleven. Maar het is gelukt hoor 🙂 Gezellige dag met zuslief gehad, veel foto’s gemaakt, leuke mensen ontmoet en zelfs nog het e.a geshopt! Het verslag van de woonbeurs voor 101 kun je dus hier helemaal lezen. Hier nog alvast enkele foto’s van deze bijzonder leuke dag! Ik zal er vanavond of morgen nog wat meer bij plaatsen.

www.psikhouvanjou.nl

www.studiodewinkel.nl
http://www.studiostationery.nl

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.