Nog een laatste post over de Flavourites beurs, omdat het zonde is om het niet te delen. Mijn blog voor 101 woonideeën vind je hier en mijn blog Flavourites part I hier. Bedankt voor alle enthousiaste reacties op mijn blog voor 101 woonideeën. Leuk om te horen dat mensen die er niet zijn geweest er op deze manier toch een beetje bij konden zijn! Hier nog een paar foto’s en aanraders en dan weer tot volgend jaar!

Rustige, mooie plaatjes bij Onshus. En die lampen blijven echt goed!

Zwart en wit bij House of Dots, zodat de kleurrijke jurken goed uitkomen.

Stoere woonaccessoires bij Wonen met Lef
 Zoveel mooie hebbedingetjes!!!
 Note to myself: “adresje om te onthouden” De Fabricage ! 
Een webwinkel en showloods vol met mooie meubelstukken en woonaccessoires. 

En hebben jullie hier ooit van gehoord? Yellow Eye verkoopt stoere en vrolijke klinkwarmers! Klinkwarmers? Jep! Geweldig toch! 
En deze is wel heel toepasselijk voor mij :0) Ik ga dan ook afsluiten en een heerlijk avondje op de bank. Niets doen!
    Fijne avond…..

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.