Give Away: nOva Bags *closed

Deze keer wel een hele bijzondere Give Away….eentje in samenwerking met mijn zusje! Mijn zusje werkt nl. voor een agentschap in de tassen en vertegenwoordigd o.a. het Deense merk nOva. En tja, alles wat uit Denemarken komt is bijna altijd mooi en stijlvol. Zo ook deze tassen en accessoires. nOva is gelanceerd in het voorjaar van 2005 en vanaf dat moment direct al erg succesvol in de Scandinavische landen. Ze produceren en ontwerpen zelf en zijn nu 1 van de marktleiders op het gebied van lederen jassen & tassen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit leer en materialen. en dat zie je er ook echt aan af. De collectie is fashionable, vrouwelijk en wat ik erg fijn vind….ook praktisch.  
Voor de komende feestdagen, vonden mijn zusje en de eigenaresse het wel een leuk idee om mijn blog te gebruiken voor een Give Away actie. Leuk he!? Ondanks dat het geen woon item is, denk ik dat jullie dit vast ook wel kunnen waarderen. Want je kunt geen tassen genoeg hebben toch?! Voor iedereen komt er een dure periode aan, dus geven we niet 1, maar 2 clutches weg! Allemaal even mee doen, want als het een succes is mag ik de volgende keer een tas weggeven!

Klik hier voor detail foto
Klik hier voor detail foto

Wat kun je winnen?
Een nOva clutch van prachtige kwaliteit leer t.w.v. 69,95,-
Wat moet je doen?
1) Laat een hieronder een berichtje achter welke van de 2 je zou willen winnen (met je naam!)
2) Like nOva bags Facebook, klik hier
Het zou leuk zijn als je &SUUS facebook ook liked of lid (volger) wordt van mijn blog. En je mag dit bericht natuurlijk ook altijd delen op je blog, FB of twitter 🙂 
Succes!
Actie loopt tot 16 december

This time a very special Giveaway …. one in partnership with my sister! My sister works for a bags agency and represents the Danish brand nOva. And yes, almost everything from Denmark is always beautiful and stylish. Also these bags and accessories. nOva was launched in the spring of 2005 and was an instant success in the Scandinavian countries. They produce and design  everything themselves and are now one of the market leaders in the field of leather jackets & bags. The bags are made of the best quality leather and materials. The collection is fashionable, feminine and what I really like about it …. also practical.

For the upcoming holidays, my sister and the owner of nOva found it a nice idea to use my blog for a Giveaway. Nice isn’t it!? Although it is not a accessory for your home, I think you probably have to appreciate this? Because you cannot have enough bags anyway! There is an a expensive time coming up,  with all the holidays, so we don’t have 1 but 2 clutches …. to give away. Please join all, because if it is a success the next time I can give away a bag!

To make a chance to win:
1) Leave a message with clutch you like the most
2) Like nOva bags on FB

It would be nice if you liked my &SUUS Facebook, or join my blog.
Feel free to share this post on your blog, Facebook or Twitter.
Participation until December 16.
Good Luck!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.