Early Christmas Decoration

Zo de oude man hebben we van het weekend binnengehaald, dus vond ik dat ik mijn eerste kerstblog wel kon plaatsen. Veel te vroeg voor vele, maar ik kan er niet vroeg mee beginnen. Alhoewel ik in mijn eigen huis nog best wel van het laatste moment ben. De avonden voor kerst toch nog een krans in elkaar zetten, toch nog meer lichtjes buiten en er moet toch ook nog iets in dat saaie hoekje. Beide eigenschappen heb ik van mijn vader meegekregen. Last minute werken en de liefde voor kerst πŸ˜€ Tot diep in de nacht werkte hij dan door en als we ’s ochtends dan beneden kwamen was het hele huis helemaal in kerstsferen. Voornamelijk met prachtige bloemstukken, kransen en versieringen. Dit jaar heb ik een goede reden om vroeg met kerst te beginnen. Ik ben nl. genomineerd voor de kerstwedstrijd van Home 24. Speciaal voor de kerst hebben ze 15 blogs verzameld met decoratie en interieur ideeΓ«n. En &SUUS is genomineerd! Wat een eer! Het zou natuurlijk te gek zijn als jullie allemaal op mij zouden stemmen. Dat kan hier 

Voor deze keer ben ik opzoek gegaan naar decoratie boven de tafel. Die maakte mijn vader vroeger altijd al. Of een grote kans met kaarsen, of een tak en die dan leuk versierd. Dat wilde ik dit jaar ook gaan maken. De tak is al in huis, de zelfgemaakte versieringen ook. Alleen hebben wij 2 grote lampen boven de eettafel hangen die we qua licht echt nodig hebben. Dus even kijken of ik ergens anders een plekje kan vinden.  Mocht hij hangen, dan laat ik dat uiteraard even zien. Tot die tijd kun je met deze prachtige plaatjes al wat kerstinspiratie opdoen!

Via Stylizimo
Via 3.bp

Via Forever Love

Via Forever Love
Via Degodeting
Via Lillelykke

Via Repurposevintagefinds

Via Myfavouritethings 

My first Christmas blog post. Much too early for many, but for me you can not start early enough. Although i am a bit of a last minute worker in my own house. The nights before Christmas still a wreath put together, still more lights outside and there must also be something in that dull corner. Both properties I have from my father. Last minute work and the love for Christmas: D Till late in the night he worked through and then when we came down in the morning than the entire house was completely in Christmas mood. Mainly with beautiful bouquets, wreaths/garlands and decorations. This year I have a good reason to start early with Christmas. I’m nominated for the Christmas contest from Home 24. Especially for Christmas, they have 15 blogs collected with decoration and interior design ideas. And & SUUS been nominated! What an honor! Of course it would be great if you all would vote for me. Click here

For this time I went looking for decoration above the table. My father always made that, used al garland with candles, or a branch and then nicely decorated. I also wanted to make one this year. The branch is already in the house, the homemade decorations also. Only we have 2 large lamps hanging over the dining table in terms of light that we really need. So just see if I can find a place somewhere else. If its ready, then I of course post a photo. Until then you can use these beautiful pictures for Christmas inspiration!

10 Comments

 1. SuuS 19 november 2012

  Owwww, nu heb ik zin gekregen om het hier in kerstsfeer te brengen..
  Kan mij het schelen, ga gewoon met kleine dingen beginnen, haha..
  Al ben ik nooit zo van de kerstballen en slingers ed, heb het liefst een kale boom met lichtjes.. hier en daar een klein dingetje er in..
  Heb wel leuke, simpele sterretjes gemaakt, zal het eens op mijn blog plaatsen, zo makkelijk om te doen en o, zo leuk!

  Liefs!

  Beantwoorden
 2. SuuS 19 november 2012

  Vergeet ik helemaal!
  Wat vreselijk leuk, je nominatie!
  Ik heb vt-wonen gestemd, dat begrijp je vast wel ^_^

  Beantwoorden
 3. SuuS 19 november 2012

  O, wat fijn! Kon al niet kiezen tussen stylecookie en vtwonen!
  Doe ik &SUUS en Elv’s er ook bij!
  Mooi rijtje, haha..

  Beantwoorden
 4. Chrissie en Heidi 19 november 2012

  Oh, wat gaaf! Ik ga snel kijken en op je stemmen πŸ™‚ Enjoy!!

  Beantwoorden
 5. Elv's 19 november 2012

  Wat een super mooie beelden Suus… heerlijk om alvast kerstsfeer op te doen… zo uitbundig zal het bij mij niet worden maar het is wel geweldig om inspiratie op te doen… mooi!!! liefs Elvera

  Beantwoorden
 6. lia 19 november 2012

  Ik ben nooit zo uitbundig met de kerst.
  Maar heb wel mijn eerste krans hangen, maar och ik noem het gewoon een winterkrans….

  Fijne avond
  Lia

  Beantwoorden
 7. Lisanne van de Klift 19 november 2012

  Klinkt als fijne herinneringen aan mooie kerstdagen! Ben benieuwd wat jij ervan maakt! Deze inspiratie beelden zijn in elk geval top! Ik hou ervan!

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 8. Miranda 19 november 2012

  Oooh wat leuk dat jouw vader daar zo veel aandacht aan besteedde! …gezellig.
  Wij hadden altijd alleen een kerstboompje en een suf kransje aan de voordeur (dezelfde als ieder jaar) haha! En mijn ouders hebben nu nog steeds diezelfde ballen in de boom als 30 jaar geleden! Is inmiddels weer helemaal hip denk ik hihi.

  Leuk ook trouwens zo’n versierde tak boven je tafel!

  XXXXX

  Beantwoorden
 9. Frollies en Frummels 23 november 2012

  Prachtige plaatjes, en gestemd op je!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *