Een huisje kado!

Zoals beloofd zou ik bij 100 volgers iets weggeven. Inmiddels zit ik al op de 114, dus tijd voor een cadeautje! Iedereen ontzettend bedankt. Ik ben nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met bloggen. Vooral de eerste stap was doodeng, maar ik ben zo blij dat ik het stapje toch genomen heb. Ik vind het echt super leuk om te doen, foto’s maken, verhaaltje schrijven, mooie plaatjes zoeken en delen met iedereen die er iets mee zou willen. De leuke en lieve reacties maken het helemaal compleet. Daarnaast heb ik veel leuke nieuwe, inspirerende mensen leren kennen. En dat allemaal in nog geen half jaar tijd.

Wat feitjes van het afgelopen half jaar: 
58 geplaatste berichten
19.500 pageviews
Drukste dag 589 pageviews
Best bekeken bericht 644 pageviews
Beste doorlink www.showhome.nl

114 volgers op blog
211 likes op facebook 
308 volgers op twitter
3268 volgers op pinterest 

Ow! En vers van de pers krijg ik een berichtje dat ik ben genomineerd voor favoriete blog op Home24. Dat is nog eens een leuk half jaar cadeautje 🙂 Wil je ook stemmen? Dat kan HIER !! THX!

Maar goed genoeg gepraat….want ik zou iets uitdelen. Iets uit de &SUUS collectie 🙂 Dus als je niet gewonnen hebt, hier alvast een sneak peek. Allemaal huisjes, gemaakt voor de WinterHuiskamerSale van 13 december.

En de winnaar is…….tadaaaaa!!

ELVERA!
Gefeliciteerd! Ik kon zelf niet kiezen, dus je mag zelf een huisje uitkiezen. Mail even je adres, dan komt hij jouw kant op. En bij de 150 volgers geef ik er gewoon weer 1 weg 🙂

Pictures by &SUUS

18 Comments

 1. lia 15 november 2012

  Ik weet nog de dag dat ik begon, alweer bijna 4 jaar geleden. Doodeng want ik was op het www te vinden. Maar het is zo leuk…..
  Ik hoop dat je nog vele mooie jaren in blogland hebt.

  Liefs Lia

  Beantwoorden
 2. Martine vianen 15 november 2012

  Suus, wat mooi, ik zou ook niet kunnen kiezen, ze zijn echt allemaal leuk!
  Elvera aan jou deze moeilijke beslissing, bofkont 🙂
  En wat doe je goed Suus, in een halfjaar tijd. Dat is pas knap. Ik ben ook zo blij met mijn 47 volgers… En die zijn er de laatste tijd heel rap bij gekomen. En de berichtjes die achter worden gelaten, geven je een glimlach op je gezicht. Zo mooi! Nou Suus, dat er nog vele mooie berichtjes mogen volgen.
  Lieve groet, Martine.
  ps. die verkoop je wel hoor op de wintersale!

  Beantwoorden
 3. Lynda 15 november 2012

  keuzes keuzes….ik dénk dat ik wel weet welke Elvera gaat kiezen! Gefeliciteerd Elv;)….ik zeg…zwarte ster 😛

  Liefs,
  Lynda

  Beantwoorden
 4. Karin Éénig Wonen 15 november 2012

  Gefeliciteerd met je volgers aantal! Super leuk wanneer je de 100 bereikt, ik vond het ook een hele mijlpaal! Ben ook zo blij dat ik begonnen ben met bloggen, ik zou graag eens wat mensen ontmoeten waar ik online contact mee heb 🙂

  Beantwoorden
 5. Hege 15 november 2012

  Congratulations!
  Love the houses and congrats to Elvera!
  hx

  Beantwoorden
 6. todayjoday 15 november 2012

  Oh,… gefeliciteerd zeg!
  Ik mag wel opschieten met mijn 19 volgers .
  Gr. Jo

  Beantwoorden
 7. vosges paris 15 november 2012

  Superleuke huisjes!

  Beantwoorden
 8. Mirjam 15 november 2012

  Gefeliciteerd Elvera! En jij ook Suus met zulke mooie huisjes. Die gaan vast heel snel verkocht worden… :))
  X M

  Beantwoorden
 9. Elv's 15 november 2012

  Joepie!!! *danst heeeeel hard door de kamer* Nou ja Suus….. Ik kwam je vertellen hoe geweldig het is om oa samen met jou op de lijst van genomineerden te staan van Home24 zie ik dit geweldig nieuws….. blij blij blij wat zijn ze gaaf deze huisjes…. Superbedankt… ik kan natuurlijk niet kiezen… mag ik nog even ienemienemuttuh doen? gefeliciteerd met blogwedstrijd en heel veel succes! liefs Elvera

  Beantwoorden
 10. Lisanne van de Klift 15 november 2012

  Super!!! Gefeliciteerd Elvera en jij natuurlijk ook Suus!!!

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 11. Lisanne van de Klift 15 november 2012

  Op wie moet ik nu stemmen?!!!! 🙂

  Beantwoorden
 12. Stephanie Koster 15 november 2012

  Suus ze zijn onwijs stoer!
  Gr. Steef

  Beantwoorden
 13. Lies 15 november 2012

  Superleuke huisjes zeg!! Heel knus!!
  Groetjes Lies (theemutsss.blogspot.nl)

  Beantwoorden
 14. Els 16 november 2012

  Ik zou ze allemaal wel willen, zou niet kunnen kiezen!
  Gefeliciteerd Elvera!

  Fijn weekend
  Liefs Els

  Beantwoorden
 15. Anonymous 16 november 2012

  Leuk al die reacties, ik ben, als maker van die huisjes, zeer vereerd.

  Beantwoorden
 16. Samira 16 november 2012

  Wat zijn ze leuk en dan vooral zo samen, prachtige collectie!!
  Fijn weekend, Xx

  Beantwoorden
 17. Marieke 16 november 2012

  Je gaat lekker he Suus?! Ik heb ook op jou gestemd!!
  De huisjes zijn helemaal leuk!!

  Beantwoorden
 18. Connys Cottage 22 november 2012

  heel erg mooi allemaal

  groetjes Conny

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *