Flavourites beurs 2012

Jeaaaah…mijn blog voor 101woonideeën staat online en kun je hier vinden. Vorige week kreeg ik te horen dat ik mocht bloggen voor 101woonideeën op 1 van de leukste beurzen van Nederland. De Flavourites Live, een beurs met dit keer meer dan 160 web shops in een prachtige oude fabriek in Amsterdam. Dit jaar werd mijn 3 e keer en ging ik samen met mijn zusje. Ik vond het best wel lastig om met 3 doelen daar naar toe te gaan. Foto’s maken, mensen ontmoeten en ook nog gewoon lekker kijken en shoppen. Want er valt genoeg te zien en te beleven. Maar het is gelukt hoor 🙂 Gezellige dag met zuslief gehad, veel foto’s gemaakt, leuke mensen ontmoet en zelfs nog het e.a geshopt! Het verslag van de woonbeurs voor 101 kun je dus hier helemaal lezen. Hier nog alvast enkele foto’s van deze bijzonder leuke dag! Ik zal er vanavond of morgen nog wat meer bij plaatsen.

www.psikhouvanjou.nl

www.studiodewinkel.nl
http://www.studiostationery.nl

13 Comments

 1. SuuS 27 november 2012

  Heel leuk gedaan, Suus!

  Beantwoorden
 2. Chrissie en Heidi 27 november 2012

  Wouw wat leuk! Ik had ook graag gegaan, maar ’t is er helaas niet van gekomen! Heel gave foto’s zeg! Ik ga snel je verslag lezen 🙂

  Beantwoorden
 3. Elv's 27 november 2012

  Suus wat heb je er een super leuk verhaal van gemaakt! Heerlijk van genoten 😉

  Beantwoorden
 4. Iris Vank 27 november 2012

  Heel leuk!!

  Beantwoorden
 5. Tante Jannie 27 november 2012

  Wat heb je het geweldig geschreven! Als ik het lees is het net of ik er bij ben. Zeker in combinatie met die prachtige foto’s!

  Beantwoorden
 6. Marieke 27 november 2012

  Geweldige foto’s!!! Kan wel zien dat wonen echt jou ding is!!! Ik zou willen dat ik er bij was. Heb al zoveel over die beurs gehoord, maar nog nooit geweest. Misschien ook wel weer goed, want ik wordt al helemaal hebberig van de foto’s 🙂 Ik ben op zoek naar het roze popje op een van de foto’s.

  Beantwoorden
 7. Marieke 27 november 2012

  Hoi Suus 🙂 Ik heb net je blog gelezen en Wauw!! Wat een heerlijk blog om te lezen. Alsof je er zelf loopt. Je schrijft echt heel erg leuk! En ja, ik zag het popje staan op de foto’s. Heb hem meteen besteld (toch de gele geworden).

  Beantwoorden
 8. Bianca 27 november 2012

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 9. Bianca 27 november 2012

  Hoi Suus, sindskort volg ik jouw blog. Mijn complimenten, ik ben net een blog begonnen, en kan er een voorbeeld aannemen! En gefeliciteerd zeg met je blog voor 101 woonideeen! Heel goed gedaan.. Vaak zie je van die saaie verhalen, maar dat is het echt niet!

  Leuk! Van mij mag je het vaker doen….

  groetjes Bianca

  p.s. misschien vind je het leuk om een keer mijn blog te bekijken: https://atmicasa.blogspot.com

  Beantwoorden
 10. Martine vianen 28 november 2012

  Tsjonge Suus, ik ben meestal de laatste die reageert op een blog van mijn volglijst.
  Maar wat leuk dat je een blog mocht schrijven, ga zo nog even lezen. Geniet al heel erg van dit bericht en van de foto’s. Zie ook de gieter voorbij gaan die ik zo leuk vindt. En het vaasje van Lenneke Wispelwey. Dit staat nog op mijn wishlist, zo mooi!
  Fijne week Suus, liefs Martine.

  Beantwoorden
 11. Janine 28 november 2012

  Zo ontzettend jammer dat ik niet naar flavourites kon gaan! Maar dankzij jouw blog ben ik er toch een beetje bij geweest 🙂 superleuk gedaan!!!

  Beantwoorden
 12. Jessica 29 november 2012

  Leuke foto’s!!! Heb even heerlijk kunnen nagenieten door je blog! Het roze popje ging met mij mee naar huis (nam ze bijna alle drie)…zit al in de zak! Is het al pakjesavond? 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *