Trunks

In mijn vorige post kreeg ik veel leuke reacties op het boomstammetje die in mijn woonkamer staat. Ik geloof dat er nu in elke kamer wel 1 staat πŸ™‚ Een beetje uit de hand gelopen hobby! Mijn schoonmoeder maakt ze en ik verkoop ze. Het verhaal erachter heb ik wel al eens verteld, maar even in het kort: Schoonmams maakte al de mooiste dingen van hout, maar het paste niet echt bij ons en in ons interieur. Maar ik ben wel gek van hout, dus stuurde ik haar een paar plaatjes van dingen die ik wel erg mooi vond. De boomstammetjes! Inmiddels staan er al een aantal &SUUS boomstammen in Nederlandse huizen. Grappig toch. Binnenkort open ik ook een simpele website, die ik later wil uitbreiden naar een echte webshop. Maar voorlopig gewoon nog heerlijk ‘winkeltje’ spelen, omdat ik het gewoon leuk vind. Op verzoek zal ik binnenkort wel het e.a. op mijn blog plaatsen. Maar voor nu alvast wat boomstam inspiratie, waar het mee begonnen is. Een paar van mijn favoriete foto’s en dit is nog maar een hele kleine selectie. Gezellige winterse plaatjes toch?

Nog maar 2 volgers en ik zit op de 100 volgers. Zoals beloofd geef ik dan een &SUUS handmade cadeautje weg. Geen boomstam, maar wel iets anders van hout!  Bij 150 doen we dat gewoon weer πŸ™‚ 

via Danielle Witte 
 unknow 
Via Briggs Edward Solomon
Via Krosser

Via Decor8
Via Daniella Witte

Via Forever Love 

In my previous post, I got lots of nice comments on the trunk table in my living room. I believe there is now one in every room πŸ™‚ A hobby thats out of control πŸ™‚ ! My mother in law makes them and I sell them. She made ​​already the beautiful things of wood, but it did not matched in our interior. I love wood, so, I sent her a few pictures of things made of wood that I really liked. The tree trunks! There are now a number of &SUUS trunks in Dutch houses. So funny! Soon I open a simple website, which I later want to expand into a real webshop.  Upon request, I will soon have some pictures on my blog. But for now I’ like to share some tree trunk inspiration,  where it began. A few of my favorite photos and this is just a very small selection. Cosy winter pictures don’t you think?

Only 2 followers and I’m on the 100 followers. As promised I give a handmade &SUUS gift under all followers. At 150 we do just that again πŸ™‚

12 Comments

 1. Els 7 november 2012

  Echte ‘geniet’ plaatjes!
  Bij ons in de tuin liggen nog steeds 2 hele dikke stammen van onze kersenboom te wachten totdat ze verzaagd worden tot boomstamtafeltjes. We moeten er toch maar eens aan beginnen πŸ™‚
  Heb je trouwens al zo’n industriële metalen ster gescoord?

  Fijne dag
  Liefs Els

  Beantwoorden
 2. My Attic 7 november 2012

  Leuk!! De zwarte is ook erg gaaf! Ik denk dat je het nog druk gaat krijgen (en je schoonmoeder ook ;))

  xxx

  Beantwoorden
 3. Miranda 7 november 2012

  Suus, ik vind je boomstammetjes helemaal the bomb!!
  Leuk, je eigen winkeltje. Ben heel benieuwd πŸ™‚

  …en nog maar 1 volger te gaan, jeej!!!

  Beantwoorden
 4. thea 7 november 2012

  Zou ik de 100e volger zijn ,spannend!! Had nooit in de gaten hoe dat moest!! en volg nu sinds kort…

  groetjes thea

  Beantwoorden
 5. Mars 7 november 2012

  Jeej, 101 volgers! Wat ik mij afvraag; zijn die stammetjes niet loeizwaar?? πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 7 november 2012

   Wooop wooop! 101…leuk!
   Enne….JA, de meeste zijn best zwaar. Til me elke keer een breuk. Staan nu bij ons allemaal op zolder. Ach, goed voor de lijn :0)

   Beantwoorden
 6. Lynda 7 november 2012

  en dan he, zo’n stamtafel ;PP….wordt lastig verzenden zeker??? #interesse

  Beantwoorden
 7. Mirjam 7 november 2012

  Ha Suus!
  Wat leuk die boomstammetjes. Vind de zwarte ook erg mooi! Zit al een paar dagen hard na te denken waar bij ons (in de toch al best wel volle kamer) nog zo’n mooie stam zou passen… πŸ˜‰
  X M

  Beantwoorden
 8. Lisanne van de Klift 8 november 2012

  Jeeee!! Je zit al op 104! Gaaf! You go girl!
  Fijne dag! X

  Beantwoorden
 9. sanne pol 13 november 2012

  Heel leuk: de boomstammen als tafeltjes. Zelf ook nog geprobeerd, maar dat was elke keer zoveel sjouwen (wonen op de eerste verdieping….) dus dat doen we maar even niet meer.
  liefs, sanne

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.