Color Copper Christmas

via: Kleurinspiratie 

Nog 1 nachtje slapen en dan is het Sinterklaas! Het afgelopen weekend heb ik dat al gevierd met mijn vriendinnen in een huisje in Leersum. 9 vriendinnen die elkaar kennen vanaf de HAVO en elk jaar Sinterklaas vieren inclusief gedicht en cadeautjes. Elk jaar weer een feestje! En meiden, schrik niet….ik zal nu geen foto plaatsen :0) Morgen komt de beste man bij ons thuis op bezoek en vieren we het met mijn zusje, vriend en mijn nichtje. Dolle pret voor de 2 nichtjes als ze sowieso bij elkaar zijn, laat staan als ze ook nog cadeautjes en pepernoten krijgen!

Donderdag ben ik vrij…..en ga ik direct wat kerstspullen ophangen. Ik ben er dit jaar erg vroeg bij, omdat volgende week donderdag mijn huisje vol staat, vanwege de WinterHuiskamerSale. Dus ik mag nog wel het e.a. gaan doen! Zo wil ik een inspiratiewand maken van mooie foto’s van alle items die we verkopen, zodat je goed kunt zien hoe je het kunt toepassen. Om in de kerstsfeer te blijven wel in de vorm van een kerstboom. Mijn tak moet nog af, lichtjes buiten en binnen…wat ik zeg, genoeg te doen!

Juist vanwege de drukte, hou ik het dit jaar weer simpel qua kleuren. Eigenlijk alleen maar wit, zwart, hout en papier. Maar als je dan deze foto’s ziet….dan zou ik bijna weer wat anders willen. Wat een mooie kleurencombinaties! Geïnspireerd door de kleur koper, die natuurlijk ook wel echt iets kerst-erigs heeft. Zoals ze op de site van Kleurinspiratie zeggen: Zowel de kleur als het materiaal koper is natuurlijk uitermate geschikt voor de feestelijke decembermaand, het straalt iets warms en gemoedelijks uit. Tegelijkertijd geeft koper, door de subtiele glans, een gevoel van luxe, zonder te overdadig of schreeuwerig te zijn.” 
Prachtig, alleen niet dit jaar in huize &SUUS. Misschien heb ik jou er wel mee geïnspireerd? Kijk voor uitleg welke kleuren er nog meer goed bij koper passen op Kleurinpiratie. Of bekijk onderstaande ontzettend prachtige plaatjes van Stylist Cleo Scheulderman en fotograaf Jeroen van der Spek voor VT wonen. Hmmmm….misschien toch wat koper of kleur toevoegen dit jaar? :-))

**Pssst…ik sta nu op nummer 2 voor favoriete kerstblog bij home24…geef jij me een duwtje omhoog? Je kunt hier op mij stemmen,  dank!….**Einde reclamebericht **

Via VTwonen Styling Cleo Scheulderman
Fotografie Jeroen van der Spek

English summary: I keep it simple in color this year. Actually only white, black, wood and paper. But when you see these pictures …. I would almost want something different. What a beautiful color combinations! Inspired by the color copper, which of course is really Christmas! As they said on the site Kleurinspiratie: “Both the color and material copper is of course perfect for the festive month of December, it reflexes something warm and friendly. Simultaneously, copper, through the subtle sheen, a sense of luxury, without being excessive or screaming. ” Beautifill, but not this year in my house. Maybe I  inspired you? For more information about wich colors fits with copper, check de kleurinspiratie site. Or see below, this incredibly beautiful pictures of Cleo Scheulderman (Stylist) and photographer Jeroen van der Spek for Vt Wonen. Hmmmmm, maybe add soms copper or color this year? :-)
Psssst….I’m now at number 2 on the Christmas favorite blogs or 24Home. You push me one step up? You can vote here! Thank you so much!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.