Jeaaaah, afgelopen vrijdag hebben we de &SUUS shop geopend! www.dev.fernieweb.com/suus is een feit! Wat een enthousiaste en lieve reacties heb ik daar op gekregen. Zo fijn! De avond ervoor had ik mijn Winterhuiskamersale en het leek me wel leuk om direct open te gaan. De sale was een enorm succes en de eerste bestellingen van de shop zijn inmiddels ook alweer de deur uit. Er staan hier nog heel wat artikelen waar ik nog foto’s van moet maken. Ook heb ik nog wat leuke ideetjes voor mijn blog die ik wil oppakken. Dus nog genoeg te doen! Voor nu enkele favoriete foto’s en een bedankje voor alle leuke reacties en nieuwe volgers.

THX!!!

English summary: Jeaaaah, since last Friday the &SUUS shop is online! I received so many sweet and lovely comments. So nice! The night before I had my WinterSale @ home.The sale was a huge success and the first orders of the shop are already placed. We have a lot more handmade items,so plenty to do! For now some of my favorite photos of the &SUUS products and a thank you for al the sweet comments and my new followers! THX!!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.