Vanaf vandaag een nieuwe ‘ rubriek’ op mijn blog ” Thuis bij…”, omdat ik dat zelf zooo leuk vind. En wie niet? Vroeger liep ik al met mijn moeder langs huizen rond etenstijd. Dan was het donker, maar de gordijnen nog open en de lichten binnen aan. Spieken naar binnen, kijken hoe het er daar uitzag. Het blijft leuk! Elke maand weer een nieuwe binnenkijker, met foto’s van de bewoner zelf of door mijn persoontje gemaakt. Juist niet de mega ‘voor de foto’ gestylde huizen, maar de foto’s van leuke, gezellige of originele huizen van verschillende mensen met verschillende stijlen.

En vandaag trapt de enige echte binnenkijk goeroe af 🙂 Pamela Dosal! Pamela heeft namelijk al in de 101woonideeën gestaan met haar prachtige huis. Ook op verschillende blogs en websites kun je haar huis voorbij zien komen. Ook op pinterest worden haar foto’s van haar huis druk gerepinned. Het leek me daarom leuk om Pamela als eerste te vragen met foto’s van haar ‘ kerst’ huis. Want van te voren wist ik al dat zij vast helemaal los zou gaan met het kerstthema in haar huis. Pamela houdt nl. van stylen en is daar altijd mee bezig. Dat zie je zeker terug in haar gezellige huis, waar zij samen woont met haar man Bart Jan en lieve dochter Sophie. Neem je ook een kijkje? Er valt genoeg te zien!

Veel rustige kleuren zoals antraciet, zwart, wit en met hier er daar een kleur, zoals bijv. hieronder het roze kussen. Achter de bank een deur gebruikt om mooie posters, kaartjes en lichtjes op te hangen. De inmiddels bekende Make your own Banner, met grappig detail door een aparte letter (L) toe te voegen. Witte en een grijze pompons aan het plafond. 

Een collage in de vorm van een kerstboom, gemaakt van leuke zwart -wit teksten! 
Kerstster gemaakt van dunne latjes van de bouwmarkt, geschilderd in een matte grijze verf vastgezet met bindtouw.
 Geen echte kerstboom, maar 2 sloophouten varianten met verschillende zwart – witte kerstdecoraties. En let even op de muur…nog een kerstboom gemaakt van wit wol en bolletjes slingers. Het wol heeft ze vastgemaakt met masking tape en de decoratie is een slinger van sneeuwbolletjes.

 Mooi ingepakte cadeautjes kunnen bij Pamela niet ontbreken, alle pakjes onder de kerstboom(en) moeten natuurlijk wel in stijl van de rest van het huis!
Lieve Pamela, bedankt voor een kijkje in jouw huis bomvol kerstinspiratie! Ik wens jou en je gezin alvast hele gezellige dagen, maar dat gaat ongetwijfeld lukken in zo’n knus huis! Wil je Pamela volgen op pinterest? Klik dan hier. En vind je het leuk om ons ook een kijkje bij je thuis te geven? Stuur me dan even een email. 
English summary: As of today a new ‘section’ on my blog “At Home with …”, because I think it sooo much fun. When I was a child, I walked with my mother along houses around dinner time. Then it was dark, but the curtains were open and the lights on inside. Peek inside, see what things looked like. It’s still fun! Each month a new peek inside, with photos of the owner or made by me​​. Especially not the mega ‘for the pictures styled houses, but the pictures of cute, cozy and original houses of different people with different styles. And today a kick off of the real inside look guru…Pamela Dosal! Pamela’s beautiful house was already an article in the Dutch magazine 101woonideeën. Also on different blogs ,websites and pinterest you pass by her house.Therefore I asked Pamela to kick off this new item with photos of her ‘Christmas’ house.  Pamela loves styling her house and she’s always busy with that. That you certainly can see back in her cozy home, where she lives with her ​​husband Bart Jan and sweet daughter Sophie. Take a look? There is plenty to see! Would you like to follow Pamela on Pinterest, click here. And do you like to give us a look inside your home? Please send me an email! 
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.