Jawel, het is kerst! Zeker op blogland begonnen we er al vroeg mee. Al voor Sinterklaas werden de eerste blogs over de kerst geplaatst. Heel veel leuke inspiratie om zelf aan de slag te gaan. En wat wilde ik veel maken en doen. Door de drukte is helaas niet alles er van gekomen! Graag had ik nog wat kerstfoto’s van mijn huis willen posten, maar het is hier al een tijdje zo donker dat de foto’s niet echt mooi worden. Daarom wat foto’s die ik heb gebruikt voor het stuk op Inspiratie voor je interieur, een artikel over het maken van kerststukken. En nog wat andere foto’s die ik had gemaakt voordat iemand het licht uit had gedaan 🙂

Ik wil graag iedereen ENORM bedanken voor de leuke berichtjes die ik het afgelopen jaar heb gehad op mijn blog. En via deze weg wil ik jullie allemaal een hele gezellige kerst wensen! Wij hebben gisteren al kerstavond gevierd bij ons thuis, zometeen bij mijn vader en morgen weer bij ons want dan ben ik ook nog eens jarig. 1 groot feest! 🙂
HAPPY XMAS
Maak er iets moois van!
XXX 

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.