Via lepetitbirdtoldme
Naast doodskoppen, huisjes, snorren, veertjes en sterren kom je het kruis ook al een tijdje tegen in woonland.  Een simpele vorm en het liefst in zwart wit. De bekendste is denk ik wel op de dekens van Pia Wallen. Maar ook op veel posters, kaarten en opbergdozen kom je ze tegen. Onze ‘ eigen’  fijne Hema heeft de trend opgepikt en ik heb daar van de week mooie opbergdozen en kastjes gespot. Toen ik deze foto op twitter had gezet, ontstond er nog net niet een run op die dingen 🙂 Vandaag kwamen er allemaal berichtjes dat ze de opbergers nog niet hadden in Tilburg, Breda, Ede, & Den Haag. Maar…..goed nieuws, want ze schijnen volgende week te komen 🙂 Mijn exemplaar staat inmiddels al boven op zolder! Vriendlief heeft deze rommel/’ berg met was’  zolder de afgelopen dagen omgetoverd in een echte ‘ office’. We zijn nog niet helemaal klaar, maar ik zal morgen toch wat foto’s proberen te maken. Voor nu alvast enkele mooie inspiratieplaatjes van ‘ Crosses’ . 
Wil je meer zien? Volg dan hier mijn Pinterest board ‘ Cross’ 
Source unknow
Bodie and Fou

dearmonet

etthornaveden

mechantdesign.blogspot.fr

roomofkarma.se

 Prachtige kruis van Quip en Co, foto van Desiree Vosgeparis
Via WitzandGrijs 

Leuk kaartje, om te versturen of gewoon op te hangen via Simpel en Leuk

English summary:Besides skulls, houses, mustaches, feathers and stars the cross also take a place!  A simple form and preferable in black and white. The best known is I think the blankets of Pia Wallen. But also on many posters, cards and storage boxes they do pop up. Our “own” fine Hema (dutch store) picked up the trend and last week I spotted  this pretty boxes and cabinets. When I put this picture on twitter, there almost was a  run on those things 🙂  My copy is already up in the attic! Hubby has this mess attic turned into a real’ office ‘. We are not finished yet, but I’ll take some pictures tomorrow. For now some nice inspiration pictures of  ‘Crosses’.
Want to see more? Follow here my Pinterest board “Cross”

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.