Cross at my attic & HAPPY NY

In mijn vorige post (klik hier) had ik het er al even over…de kruisjes en dan met name de opberger van de HEMA, die inmiddels overal is uitverkocht. Ja, ook online 🙂 Maar zoals beloofd hier wat foto’s  gemaakt op onze zolder. We zijn nog lang niet klaar, dus eerst alleen wat detailfoto’s. Dan zie je tenminste de troep er omheen niet 🙂 
Het is eigenlijk een medicijnkistje, vandaar de invulling binnenin. Maar heel handig voor mijn inpak spulletjes, voor pakketjes voor de &SUUS shop

De mok van Arne Jacobsen en de mooie sjaal op bovenstaande foto heb ik van mijn zusje en vriend gekregen voor mijn verjaardag! Lief!!  De mok gebruik ik nu voor pennen e.d. en de schaar staat in een glazen potje waar ik snorren tape op heb geplakt.

Pictures by &SUUS

En om in de kruisjes stemming te blijven……(ik zal hierna ophouden hoor 🙂 Nog heeeel eventjes en we strepen het laatste kruisje door op de agenda. Die van 31 december 2012! Ja, daar is over nagedacht :0)
Een jaar waarin ik begon met mijn blog, doodeng maar super blij dat ik ben begonnen. In een half jaar tijd heb ik al zoveel lieve mensen leren kennen en leuke dingen kunnen doen. Ook iedereen bedankt voor het volgen van mijn blog en de lieve reacties het afgelopen (half) jaar. Ik vind het zoooo leuk om te doen en dan krijg je ook nog zulke enthousiaste reacties. Zo fijn! Naast mijn blog ook nog een opleiding en later een Etsy shop begonnen…Allemaal in een jaar waarin ik er achter kwam dat ik Pfeiffer had. Lekkere timing & goede combinatie! Laten we zeggen, dat ik mezelf ook goed heb leren kennen de afgelopen tijd. Grenzen stellen ben ik niet zo goed in en ik wil het liefst zoveel mogelijk meemaken. Do what makes you happy…., maar in 2013 misschien wel 1 klein tandje minder 🙂 Vanavond sluiten we bij ons af, met mijn lieve vriend en dochter en aantal goede vrienden…heerlijk eten en drinken. Gezelligheid!

That’s makes me happy!!

Voor iedereen een ontzettend mooi & inspirerend 2013. Maak er iets moois van!
xoxox

English Summary: In my previous post (click here) I already talk about … the crosses and especially the storage box of HEMA (dutch shop), which been sold out everywhere. Yes, also online 🙂 But as promised here some photos taken on our attic. We are not done yet, so at first only some detailed pictures. Then you will not see the mess  🙂 Only 1 cross left on the year 2012. One year when I started my blog, scary but super happy that I started. In half a year I met so many lovely people do some great things. Everyone thanks for following my blog and the sweet comments in the last (half) year. I think it’s soooo fun to do and especially with such great feedback. So nice! Tonight we celbrate NYE in our home, with my dear friend and daughter and some good friends … great food and drink. That’s makes me happy! For everybody a very beautiful & inspiring 2013. Make it something beautiful!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.