Color Copper Christmas

via: Kleurinspiratie 

Nog 1 nachtje slapen en dan is het Sinterklaas! Het afgelopen weekend heb ik dat al gevierd met mijn vriendinnen in een huisje in Leersum. 9 vriendinnen die elkaar kennen vanaf de HAVO en elk jaar Sinterklaas vieren inclusief gedicht en cadeautjes. Elk jaar weer een feestje! En meiden, schrik niet….ik zal nu geen foto plaatsen :0) Morgen komt de beste man bij ons thuis op bezoek en vieren we het met mijn zusje, vriend en mijn nichtje. Dolle pret voor de 2 nichtjes als ze sowieso bij elkaar zijn, laat staan als ze ook nog cadeautjes en pepernoten krijgen!

Donderdag ben ik vrij…..en ga ik direct wat kerstspullen ophangen. Ik ben er dit jaar erg vroeg bij, omdat volgende week donderdag mijn huisje vol staat, vanwege de WinterHuiskamerSale. Dus ik mag nog wel het e.a. gaan doen! Zo wil ik een inspiratiewand maken van mooie foto’s van alle items die we verkopen, zodat je goed kunt zien hoe je het kunt toepassen. Om in de kerstsfeer te blijven wel in de vorm van een kerstboom. Mijn tak moet nog af, lichtjes buiten en binnen…wat ik zeg, genoeg te doen!

Juist vanwege de drukte, hou ik het dit jaar weer simpel qua kleuren. Eigenlijk alleen maar wit, zwart, hout en papier. Maar als je dan deze foto’s ziet….dan zou ik bijna weer wat anders willen. Wat een mooie kleurencombinaties! Geïnspireerd door de kleur koper, die natuurlijk ook wel echt iets kerst-erigs heeft. Zoals ze op de site van Kleurinspiratie zeggen: Zowel de kleur als het materiaal koper is natuurlijk uitermate geschikt voor de feestelijke decembermaand, het straalt iets warms en gemoedelijks uit. Tegelijkertijd geeft koper, door de subtiele glans, een gevoel van luxe, zonder te overdadig of schreeuwerig te zijn.” 
Prachtig, alleen niet dit jaar in huize &SUUS. Misschien heb ik jou er wel mee geïnspireerd? Kijk voor uitleg welke kleuren er nog meer goed bij koper passen op Kleurinpiratie. Of bekijk onderstaande ontzettend prachtige plaatjes van Stylist Cleo Scheulderman en fotograaf Jeroen van der Spek voor VT wonen. Hmmmm….misschien toch wat koper of kleur toevoegen dit jaar? :-))

**Pssst…ik sta nu op nummer 2 voor favoriete kerstblog bij home24…geef jij me een duwtje omhoog? Je kunt hier op mij stemmen,  dank!….**Einde reclamebericht **

Via VTwonen Styling Cleo Scheulderman
Fotografie Jeroen van der Spek

English summary: I keep it simple in color this year. Actually only white, black, wood and paper. But when you see these pictures …. I would almost want something different. What a beautiful color combinations! Inspired by the color copper, which of course is really Christmas! As they said on the site Kleurinspiratie: “Both the color and material copper is of course perfect for the festive month of December, it reflexes something warm and friendly. Simultaneously, copper, through the subtle sheen, a sense of luxury, without being excessive or screaming. ” Beautifill, but not this year in my house. Maybe I  inspired you? For more information about wich colors fits with copper, check de kleurinspiratie site. Or see below, this incredibly beautiful pictures of Cleo Scheulderman (Stylist) and photographer Jeroen van der Spek for Vt Wonen. Hmmmmm, maybe add soms copper or color this year? :-)
Psssst….I’m now at number 2 on the Christmas favorite blogs or 24Home. You push me one step up? You can vote here! Thank you so much!

11 Comments

 1. Martine vianen 4 december 2012

  Heel mooi suus, hier ook morgen sint. Ik heb overigens ook al verlichting opgehangen. Kon t niet laten. En een tak aan de muur uit de tuin. Schilderij weg. Heel leuk! Laat ik nog zien als mijn blogprobleem is opgelost. Lieve groet martine

  Beantwoorden
 2. Ilona van Vliet 4 december 2012

  Wat een mooie foto’s!! Die koperen vaas vind ik echt te gek!! 🙂

  Beantwoorden
 3. Mirjam 4 december 2012

  Mooi mooi mooi! Fijne avond! 🙂
  X M

  Beantwoorden
 4. Stephanie Koster 4 december 2012

  je zou er weer van gaan twijfelen daar kan ik me helemaal in vinden…. Ik heb nu ook zwart / wit in mijn hoofd maar het kan zo maar anders zijn. Zijn de diertjes al onderweg Suus? dan kan ik ze in winter setting op de foto zetten. Tot volgende week! ik heb er zin in…. Gr. Steef

  Beantwoorden
 5. Femke Dekker - ter Meulen 4 december 2012

  Prachtige kleuren. Ik ga zeer binnenkort beginnen met de verdere decoratie van ons kersthuis!

  Beantwoorden
 6. nelleke 4 december 2012

  Heerlijk, ik ben dol op december…bij ons natuurlijk ook zwart wit en hout… 😉

  Beantwoorden
 7. Elv's 4 december 2012

  mooie sfeervolle plaatjes… maar ook bij mij… zwart/wit 😉 fijne Sinterklaas morgen!

  Beantwoorden
 8. Femke Dekker - ter Meulen 4 december 2012

  Hi Suus,

  Ik heb je een Liebster Blog Award gegeven op mijn blog, zie https://femkeido.blogspot.nl/2012/12/liebster-blog-award-new-style.html Kijk maar of je het leuk vindt om mee te doen. Ik vind zelf het idee van de vragen wel erg leuk!
  Fem x

  Beantwoorden
 9. Marieke 5 december 2012

  Leuk blog Suus! Ik heb ook zin in avond bij jou thuis. Volgens mijn krijg je het best druk!

  Ook wel herkenbaar hoor van die kerstversiering. Ik heb altijd jaren 50 ballen voor in de boom, maar dit jaar wordt het ook naturel en wit! En ik heb net als jij mooie klei sterren en koekemannetjes gemaakt van klei. Echt heel leuk geworden. Fijne sinterklaas XX

  Beantwoorden
 10. Project Apart 7 december 2012

  Hoi Suus! Ik kijk regelmatig op je blog en vind je berichtjes echt leuk! Binnenkort wil ik je graag op mijn blog gaan noemen als inspiratie! Je bent nog maar zo kort aan het bloggen en het lijkt erop dat je je weg helemaal gevonden hebt! Zelf ben ik mijn blog een jaar geleden gestart, maar ik ben nog erg zoekende in wat ik wil bloggen. Ik vind zoveel dingen leuk! xx Nicky

  Beantwoorden
 11. Le Style 9 december 2012

  Super inspirerende plaatjes! Zo sfeervol.
  Ook ik hou het rustig qua kleur dit jaar & simpel …..

  Fijne zondag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *