HAPPY XMAS!

Jawel, het is kerst! Zeker op blogland begonnen we er al vroeg mee. Al voor Sinterklaas werden de eerste blogs over de kerst geplaatst. Heel veel leuke inspiratie om zelf aan de slag te gaan. En wat wilde ik veel maken en doen. Door de drukte is helaas niet alles er van gekomen! Graag had ik nog wat kerstfoto’s van mijn huis willen posten, maar het is hier al een tijdje zo donker dat de foto’s niet echt mooi worden. Daarom wat foto’s die ik heb gebruikt voor het stuk op Inspiratie voor je interieur, een artikel over het maken van kerststukken. En nog wat andere foto’s die ik had gemaakt voordat iemand het licht uit had gedaan 🙂

Ik wil graag iedereen ENORM bedanken voor de leuke berichtjes die ik het afgelopen jaar heb gehad op mijn blog. En via deze weg wil ik jullie allemaal een hele gezellige kerst wensen! Wij hebben gisteren al kerstavond gevierd bij ons thuis, zometeen bij mijn vader en morgen weer bij ons want dan ben ik ook nog eens jarig. 1 groot feest! 🙂
HAPPY XMAS
Maak er iets moois van!
XXX 

7 Comments

 1. Lynda 25 december 2012

  veul cadeautjes voor Suus dus!!!! Alvast van harte gefeliciteerd!!!!

  Leifs,
  Lynda

  Beantwoorden
 2. Marieke 26 december 2012

  Lieve Suus, vandaag ben jij dus jarig!!! Congrats XXX!!!! Heel fijne verjaardag!!!

  Beantwoorden
 3. Anneke 26 december 2012

  Wat een leuke foto’s!
  Geniet van een heerlijke verjaardag – May all your wishes come true -! Gefeliciteerd

  Beantwoorden
 4. Els 26 december 2012

  Mooi…Gelukkige verjaardag!

  Liefs Els

  Beantwoorden
 5. Eefies day 26 december 2012

  Tweede kerstdag..en jij jarig, van harte..eenmooie dag om jarig te zijn..
  Geniet ervan..heerlijk verwend worden!!!!

  Een lieve groet,
  ★Eefie★

  Beantwoorden
 6. vanbinnen 26 december 2012

  Gefeliciteerd maak er een mooie dag van 😉 Groetjes Greta

  Beantwoorden
 7. Claudia 27 december 2012

  Alsnog van harte!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *