www.ensuus.nl online!

Jeaaaah, afgelopen vrijdag hebben we de &SUUS shop geopend! www.ensuus.nl is een feit! Wat een enthousiaste en lieve reacties heb ik daar op gekregen. Zo fijn! De avond ervoor had ik mijn Winterhuiskamersale en het leek me wel leuk om direct open te gaan. De sale was een enorm succes en de eerste bestellingen van de shop zijn inmiddels ook alweer de deur uit. Er staan hier nog heel wat artikelen waar ik nog foto’s van moet maken. Ook heb ik nog wat leuke ideetjes voor mijn blog die ik wil oppakken. Dus nog genoeg te doen! Voor nu enkele favoriete foto’s en een bedankje voor alle leuke reacties en nieuwe volgers.

THX!!!

English summary: Jeaaaah, since last Friday the &SUUS shop is online! I received so many sweet and lovely comments. So nice! The night before I had my WinterSale @ home.The sale was a huge success and the first orders of the shop are already placed. We have a lot more handmade items,so plenty to do! For now some of my favorite photos of the &SUUS products and a thank you for al the sweet comments and my new followers! THX!!

12 Comments

 1. lita 17 december 2012

  ooh ik heb heel veel zin om spulletjes te bestellen voor in het nieuwe huisje!!!!

  Beantwoorden
 2. ©Pure by me 17 december 2012

  Oh super gefeliciteerd met je nieuwe webshop…
  Een hele goede verkoop gewenst..maar dat zou vast wel goed komen want het ziet er allemaal super uit..
  Liefs Chris

  Beantwoorden
 3. Els 17 december 2012

  Van harte gefeliciteerd met je online shop! Dat wordt vast en zeker een geweldig succes. Ik had gelezen dat je open dag ontzettend leuk geweest is. Jammer da ik er niet bij kon zijn vanwege de afstand 🙁

  Fijne week
  Liefs Els

  Beantwoorden
 4. Souraya Hassan 17 december 2012

  Gefeliciteerd met je nieuwe shop! Ziet er echt super uit! 🙂 Nu kan ik eindelijk eens kijken naar die leuke huisjes…en natuurlijk bestellen.

  Beantwoorden
 5. vanbinnen 17 december 2012

  Wow wat leuk allemaal suus! Gefeliciteerd met je nieuwe shop , ziet er allemaal tip top uit ! Groetjes Greta

  Beantwoorden
 6. Stephanie Koster 17 december 2012

  Te gek Suus! prachtige foto’s ook (ik moet ook echt een nieuw toestel en op cursus waarschijnlijk haha…). Zie je woensdag!
  X Steef

  Beantwoorden
 7. Solly Sunday 17 december 2012

  Wat leuk en wat een super foto’s!

  Beantwoorden
 8. Elv's 17 december 2012

  Suus nogmaals wat ziet het er allemaal geweldig uit!!! Prachtige foto’s en hele leuke wannahaves 🙂 gefeliciteerd en heel veel succes met de shop! xxx elvera

  Beantwoorden
 9. Mars 17 december 2012

  Wat leuk! Gefeliciteerd en heel veel succes!

  Beantwoorden
 10. Maaike 18 december 2012

  Gefeliciteerd!! Mooie blog heb je, ik ga je volgen!
  Kom je ookes bij mij langs? Gezellig! Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  Beantwoorden
 11. Janine 18 december 2012

  Ziet er allemaal zo goed uit! Prachtige interieur wanna haves en ook prachtig gefotografeerd! Site ziet er top uit 🙂

  Beantwoorden
 12. Le Style 19 december 2012

  Super!!
  Gefeliciteerd met je ‘new shop’, zoveel succes!

  Liefs,
  Yet

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.