Jawel, eindelijk weer eens een leuk adresje in de serie ” in de spotlight”. Inmiddels is het alweer een hele tijd geleden dat ik daar ben geweest, maar ik wilde dit adresje toch graag met jullie delen. Opnieuw een aardig stukje rijden, maar zeer de moeite waard. Als jullie tenminste van industrieel, stoer, oud en vintage houden. Anders kun je jezelf een ritje besparen. Deze keer een kijkje bij Coelhouse in Warmenhuizen. Het pand past precies bij de spullen die ze verkopen, een robuust Koelhuis uit begin jaren ‘ 30. De vriendelijke eigenaren zijn hier ooit mee begonnen als hobby en van het een kwam het ander. Inmiddels dus een heel pand en een webshop vol met industriële & vintage lampen en meubelen voor binnen en buiten! Toen ze hoorde waar ik vandaan kwam kreeg ik gelijk een kopje koffie aangeboden, daar hou ik van 🙂  Ik kwam voor een oud krukje uit een brandweerkazerne, deze had ik al op internet gespot. De krukjes staan ook op de foto en degene met nummer 2 staat nu bij ons thuis. De lampen, lockerkast en Jielde lamp had ik ook wel graag mee willen nemen. Maar die paste niet in mijn Fiatje 500….en trouwens ook niet in mijn budget 🙂
Neem je ook een kijkje? Ben benieuwd wat jullie favo’s zijn!
 
 Pictures by &SUUS

English summary: Yes, finally a new great address in the series “in the spotlight”. Meanwhile, it has been a while since I have been there, but I wanted to share this adress with you. Again a nice ride, but well worth it. At least when you love least of industrial, tough, old and vintage . Otherwise you can save yourself a ride. This time a look at Coel House in Warmenhuizen. The property fits the stuff they sell, a robust Koelhuis from early 30. The friendly owners are once started as a hobby and one thing led to another. And now they have a shop full of industrial and vintage lamps and furniture for indoors and outdoors! When the owners heard where I came from , they offered me a cup of coffee, I love it 🙂 I came for an old stool from a fire station,  I had spotted on the internet. The stools are also in the picture and the one with number 2 is now at my home. The lamps, locker and Jieldé lamp I also liked!.But that did not fit in my Fiatje 500 …. and indeed not in my budget 🙂

Take a look? I’m curious what your favorites are!

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.