De afgelopen week heb ik heel wat nieuwe spulletjes in de webshop gezet. Nouja, nieuw….sommige heb ik al een hele tijd in huis, maar het ontbreekt me soms aan de tijd om foto’s te maken, bewerken en te plaatsen. Of je hebt tijd om foto’s te maken en dan heeft iemand bedacht om een paar dagen gewoon het licht uit te doen 😉 Het leken wel de donkere dagen na kerst! Gelukkig weer wat zonnige momenten gehad en enkele plaatjes kunnen schieten. Bijvoorbeeld de kleurpotloden houder, de oplettende kijker heeft deze wel een aantal keer voorbij zien komen in berichten over het kinderhoekje. Net in de shop en nu al opgestuurd als beeldmateriaal voor een tijdschrift! Als hij ook geplaatst wordt, zou dat natuurlijk helemaal super zijn! Ook eindelijk foto’s van het vloerkleed en de kussens kunnen maken. Dat vond ik wel een uitdaging, een kleed leuk op de foto. Ik zal jullie niet elke keer bombarderen met blogs over nieuwe spullen. Maar maak er gewoon 1 post van als er weer een paar tegelijkertijd zijn geplaatst. En de foto’s zijn allemaal bij ons thuis gemaakt, dus toch ook nog een soort van kleine binnenkijker 🙂

Lieve mensen een heel goed weekend allemaal!
xxx

 Pictures by &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.