Zoals vele van jullie misschien wel weten, volg ik sinds kort een opleiding Interieur Styling. Een tijdje terug kregen wij de opdracht om een kleur uit te kiezen en daar wat opdrachten over te maken. Ik koos wit. Ik hou van wit! Het maakt ruim, fris en wat ik altijd zo mooi vind is dat vormen zo goed uitkomen als alles wit is. Voor mijn opdracht maakte ik o.a. dit moodboard en ik vond het wel toepasselijk om deze vandaag te plaatsen. Op een mooie witte winterse dag!
Geniet van de sneeuw en van vandaag!
XXX

Sources moodboard white: all different but pictures with links on my pinterest board => &WHITE
Source: Keep Calm via 
English summary: For my training Interior Styling, a few months ago I had this assignment to choose a color. I chose white. I love white! It is spacious, fresh, and when everything is white, you can see the shapes of products so good. A part of my task was to make a moodboard, you can see above.   I thought it was relevant to post this today. On a beautiful white winter day! 
Enjoy the snow (in the Netherlands) and your day! 


Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.