Kleine meisjes worden groot….zucht!  Toen ik ooit het babykamertje voor Evie aan het inrichten was, dacht ik al dat de overstap naar een groter bed wel ideaal was voor ‘huisveranderliefhebbers’.  Want tja, weer een goede gelegenheid om er een heel ander kamertje van te maken. Voor het babykamertje van Evie koos ik dan ook wel echt truttige en lieve kleurtjes en spulletjes. Dan zou ik mooi wat stoerders en bijvoorbeeld fellers kunnen doen als ze dan ouder zou zijn.  Het geboortekaartje (die ik samen met  Blinniesworld ontwierp)  was het uitgangspunt van het kamertje.  Een vogeltje, stipje, vintage, oud roze en mintgroen. Op de muren kwam dan ook Frans roze en een mintkleur. Op de mintkleurige muur een behangboom van Inke. Het wandrek was eerst blauw en kreeg ik van een lieve vriendin , deze werd wit geschilderd. De kleine poppetjes Sonny Angels kocht ik bij Psikhouvanjou. Ook de commode van de kringloop werd wit geschilderd en voorzien van stippen knopjes. De binnenkant bekleedde ik met plakplastic. Mijn voorliefde voor kleur en vintage/kringloop spulletjes kan ik in Evie haar kamertje kwijt. Zelf is ze ook helemaal gek van haar poppenkasthuisje die vol staat met spulletjes. Uiteraard staat  er in haar kamertje ook een boomstammetje 🙂 Hier kan mama aanschuiven voor een verhaaltje en overdag is het een prima
‘ hangout’ voor alle knuffels, die Evie dan verzorgt met een kopje thee! 
Maar nu? Wil ik echt haar hele kamertje veranderen? Dat roze ben ik wel zat, dus die muren mogen lekker fris wit. Ook haar vloer zal uiteindelijk wit worden geschilderd. In plaats van haar commode wil ik een oud bureautje en heb mijn oog laten vallen op deze leuke van Les Gambettes (te koop bij Authentique Mignon) Qua kleuren maakte ik een paar moodboards, maar degene die ik heb toegevoegd (allerlaatste foto) blijft favoriet. Bijna hetzelfde als wat ze nu heeft! Alleen iets groener. Grote vraag is nu of ik de behangboom zal weghalen? En het ‘ wiebertjes’ behang van Ferm Living ervoor in de plaats zal doen? Dat behang maakt het wel gelijk een stuk rustiger en stoerder. Alleen, ik denk dat Evie best teleurgesteld is als ik haar boom weghaal…
Wat vinden jullie? Ik ben heel erg benieuwd!
Liefs, Suus 
Boomstam en kledinghanger te koop in de &SUUS shop 🙂

Geboortekaartje 

Moodboard nieuwe kamer


English summary: This is the room of my little girl. For the baby room of Evie I chose very sweet colors and stuff.  All in line with the card I designed with Blinniesworld. Birds, dots, vintage, old pink and mint green. The colors on the wall are also French pink and mint color. On the wall a mint-colored wallpaper tree from Inke. The shelving was originally blue and I received from a dear friend, I painted it white. The cabin I also painted white and pimped it with new buttons and plastic. You can see my love for color and vintage / recycled stuff in Evie her room. She herself is also crazy about her puppet house filled with goodies. Obviously theres a tree trunk in her room 🙂 Here I can sit down for a bedstory.  But now? I really want to change her room to a more older room? I like to have the walls very fresh and white. Her floor will eventually be painted white. Instead of her dresser I want an old desk and have my eye on this cute Les Gambarettes (available from Authentique Mignon) As for colors, I made a few mood boards, but the ones I’ve added (last picture) remains favorite. Almost the same as now. Only a little greener. Big question is whether I will remove the wallpaper tree? And in its place put the ‘ harlequin’ wallpaper from Ferm Living ? I love this wallpaper, only, I think Evie is quite disappointed when I take away her tree! What do you think? I’m very curious!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.