Voor deze post was ik op zoek naar ‘ halve maantjes’ patronen, deze heb je misschien al voorbij zien komen in de nieuwe collectie van Ferm Living o.a. het behang. Maar ik wilde graag andere items laten zien met ditzelfde patroon. Bijvoorbeeld het ‘ servies’ van House of Rym, die op mijn (inmiddels overvolle) verlanglijstje staan. Tijdens het google-en kwam ik er achter dat 1 van mijn favoriete Nederlandse bloggers er al een bericht over had geschreven Lille Lykke. Maar dat kwam eigenlijk wel goed uit, ik wilde haar toch nog een keer in het zonnetje zetten onder de rubriek “Blogtip”. 2 vliegen in 1 klap!

Lille Lykke is Deens voor klein geluk! En het creatieve brein hierachter is Caroline. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst bekend was met de webshop en later pas haar blog. De webshop is inmiddels ingeruild voor een agentschap voor Scandinavische merken. En de liefde voor Scandinavië zie je duidelijk op haar blog terug, erg fris en vrolijk! Haar blog staat vol inspiratie, leuke DIY’s & styling tips. Persoonlijk hou ik erg van haar manier van schrijven, luchtig, duidelijk en een beetje humor. Maar bovenal is ze er altijd als de kippen bij als het gaat om trends en leuke nieuwe dingen! Volgde je haar nog niet? Neem dan hier snel een kijkje!  

Theeset (House of Rym) Shopper (Heute Schmidt) via Lille Lykke

En hier nog enkele foto’s van de Spring Collection van Ferm Living. Waar het patroon van de halve maantjes in vele verschillende producten terugkomt. Kussens, behang maar ook een douchegordijn. 
Via Holly Becker 

Ferm Living
English summary: For this post, I was looking for half moons‘ patterns, you might have been passing by in the new collection of Ferm Living for instance the wallpaper. But I wanted to show other items with the same pattern. For example, the tea set of  House of Rym, that’s on my (already overcrowded) wish list. I googled and found out that one of my favorite Dutch bloggers (Lille Lykke) already had written a post about it.. But that was really good, because I still wanted to write something about her under the subject Blogtip. So here is my blogtip: Lille Lykke is Danish for little happiness! And the creative brain behind this is Caroline. I must admit that at first I was familiar with the shop and later her blog. The shop has been exchanged for an agency for Scandinavian brands. And the love for Scandinavia you can clearly see on her blog, very fresh and cheerful! Her blog is full of inspiration, fun DIY‘s & styling tips. Personally I really like her way of writing, airy, clear and a little humor. But above all, she is always the first who spotted cool trends and new stuff. Don’t follow her yet? Take a look here!

Also some pictures from the Spring Collection from Ferm Living. Where the pattern of half moons come back in many different products. Cushions, wallpaper but also a shower curtain. Enjoy!


Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.