In de Today’s Favorite: de prachtige prints van My Lovely Thing. Designer Marie Pertriaux maakt creatieve illustraties die rechtstreek uit de verbeelding komen. Soms zoet, soms kleurrijk, soms subtiel. Geïnspireerd door herinneringen, stemmingen, emoties en de wereld om ons heen. Leuk voor bijvoorbeeld in een lijstje op een kinderkamer. En die print met die strikjes….die zou toch ook heel leuk zijn als behangetje! 🙂  Je kunt deze prints nog niet online bestellen, mocht je interesse hebben dan kun je een mail sturen naar marie.mylovelything@gmail.com !

Bedankt weer voor alle lieve reacties op mijn afgelopen blogs. Dat blijft zo leuk! 
Goed weekend allemaal! 

Pictures: My Lovely Thing

English summary: In my favorite today: the beautiful prints of My Lovely Thing. Designer Marie Pertriaux makes creative illustrations directly from the imagination. Sometimes sweet, sometimes colorful, sometimes subtle. Inspired by memories, moods, emotions and the world around us. Nice as wall decor at for instance a nursery, kidscorner or office! And that print with bows …. that would be a nice wallpaper!!! It’s not possible to order the prints online, if you are interested you can send an email to marie.mylovelything @ gmail.com! Thanks again for all the nice comments on my last blog. This remains so fun! Enjoy your weekend! 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.