Ik heb iets met vlinders…altijd al gehad. Vroeger als klein meisje won ik al de vlinderwedstrijd tussen alle basisscholen 🙂 Ik wilde toen ook heel graag zo’n kastje hebben, met allemaal laatjes met verschillende soorten vlinders. Nou, de ladekast is er niet gekomen, maar inmiddels zijn er al heel wat vlindertjes (en libelles) in huize &SUUS gevlogen. Je vind ze tegenwoordig ook overal op…vaak samen met een serie insecten. Maar daar heb ik dan weer niet zoveel mee. Ik moet alleen iets bekennen, ‘soms’ sla ik een beetje door!  Waxines, mokken, kopjes, posters, magneetjes hmmmmm…..no more butterflies in huize &SUUS! 
I’m a little butterfly
Spread my colorful wings
Even though I’m small and frail
I can do most anything 

De mooie waxines van Bloomingville heb ik gekocht bij Goed in Stijl op de woonbeurs. Op de eerste foto de libelle mok van Loft. Het zwart witte theesetje is van de verzamelmarkt en heeft me 1 euro gekost 🙂

De witte huisjes zijn te koop in mijn shop 🙂

&Klevering schilderijtje gekregen van mijn lieve vriendinnen voor mijn verjaardag!
Pictures by &SUUS

++++  Psssstttttt Don’t forget our Give Away: Click HERE ++++

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.