Via Bon-E
Bedankt allemaal voor de leuke reacties op de Give Away in samenwerking met WitZandGrijs. Veel van jullie hebben enthousiast gereageerd door de actie te promoten op Facebook, blog of twitter. Heel erg bedankt! En Ingeborg, natuurlijk ook heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van deze fantastische prijs. Het was weer een leuke en gezellige samenwerking!
De gelukkige winnaar van deze te gekke One MustDash poster is geworden:
 Katja, van harte gefeliciteerd met deze mooie poster. Wanneer je me even je adresgegevens mailt dan komt de poster z.s.m. jouw kant op.
Nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen en niet getreurd, met de komst van nieuwe sponsors staan er al snel weer heel wat nieuwe Give Aways op stapel. Dus stay tuned!
Fijne avond.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.