Soms kom je producten tegen die je direct wilt delen, daarvoor gebruik in mijn rubriek Today’s favorite! Vandaag deze prachtige lampen van Studio WM, een ontwerp partnerschap van Wendy Legro en Maarten Collignon. En gevestigd gewoon hier in Nederland! Het doel van WM is om functionaliteit te laten samengaan met esthetische vormen en te spelen met optische illusies in gewicht en licht. Ik ben vooral gevallen voor de lampen van Studio WM. Mooi in zijn eenvoud en prachtige kleuren.

Porcelain lamp: Geïnspireerd door de scheepswerven van Rotterdam, deze lamp is in hoogte verstelbaar met een katrol systeem. Met gebruik van zwart porselein en het oude mechanisme is het een stoere lamp, terwijl degene met de pastelkleuren weer heel zacht en fris maken.

Gradient lamp: Gemaakt van met de hand geblazen glas, waarbij de kleur verloopt en ook doorloopt in dezelfde kleur kabel. Neem een kijkje op de site van studio WM voor nog meer mooie ontwerpen en een overzicht van exposities waar ze de komende tijd staan. Ik zou niet kunnen kiezen tussen beide lampen, maar welke is jullie favoriet?
English summary: Sometimes you see products you immediately want to share, therefore I use my column Today’s favorite! Today these beautiful lamps from Studio WM, a design partnership of Wendy Legro and Maarten Collignon. And located right here in the Netherlands! The purpose of WM is to merge functionality with aesthetic forms and playing with optical illusions and light in weight. I especially fell for the lamps of Studio WM. Beautiful in its simplicity and beautiful colors. For more information, check there site.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.