Bij deze een warm welkom voor een nieuwe sponsor op mijn blog! BASISHOME! Basishome is in 2011 opgericht door Fleure en Daphne Bos. Hoe leuk, 2 zussen die door hun ervaring en plezier in interieurinrichting samen zijn begonnen met het verkopen van stoere, tijdloze woonaccessoires en meubels. Op zoek naar nieuwe trends en mooie merken bezoeken ze regelmatig Scandinavie. Een kijkje op hun site en je snapt waarom ik erg trots ben dat zij mij benadert hebben voor sponsoring. Stoer, tijdloos en scandinavisch, zaken die ook ik belangrijk vind in een interieur. Het was dan ook niet moeilijk om enkele favoriete items uit te kiezen. Om te beginnen…….niet heel erg verrassend als je mijn blog volgt….(en anders kun je even hier kijken)

De prints van Hagedornhagen! Hagedornhagen is opgericht door Mads Hagedorn – Olsen en Anders Morell Hagen, bekende fotografen die al heel veel prijzen op hun naam hebben staan. De prachtige prints van vlinders, libelles en torren zijn van hun hand. Nu had ik in een vorig blog gezegd dat er geen vlinders meer in zouden komen, maar ik vrees dat ik me hier niet aan ga houden 🙂

Keramisk Kontor is een samenwerking van de ontwerpers Karen Nybro Mogensen en Jesper Clausen. Dit spreekt mij aan omdat alles met de hand wordt gemaakt en dus elk product uniek is. Minimalistische eenvoud en Scandinavische design traditie staan centraal. Ik vind deze witte vaasjes geweldig in verschillende maten en een zwart matte binnenkant. Om een beetje in hetzelfde thema te blijven zijn deze voorzien van een print van een langpoot mug 🙂

Als laatste wat prachtige producten van het merk Louise Roe. Zij is van huis uit een ervaren modeontwerpster die zich nu richt op interieur en textiel design. Ze laat zich inspireren door het levendige stadsleven. Ik kende haar vooral van haar zwart wit kussens met boeken en gebouwen. Maar er is nog veel meer, zie hieronder een kleine selectie. Beddengoed (beetje lastig te zien, maar met print van veren) kussens en theedoeken. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn persoonlijke selectie vinden en uiteraard wat jullie favorieten zijn. Want Fleure en Daphne wat een prachtige producten verkopen jullie en nogmaals welkom aan boord 🙂  Voor de website van Basishome klik hier.

English summary: A warm welcome for a new sponsor on my blog! BASIC HOME! Basic Home was founded in 2011 by Fleure and Daphne Bos. So nice, 2 sisters whose experience and pleasure in interior decoration together have started this shop with tough, timeless home accessories and furniture. Looking for new trends and great brands they regularly visit Scandinavia. A look at their site and you will understand why I am very proud that they have approached me for sponsorship. Tough, timeless and scandinavian, are things that I also find important in an interior. It was not difficult for me to pick some favorite items to show you. Here some of my favorites from Hagedornhagen, Keramisk Kontor and Louise Roe. I’m very curious wich items you like the most!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.