Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over ons project ” slaapkamer” , klik hier . De houten vloer wilde we helemaal wit schilderen en achter het bed zou een steigerhouten hoofdbord komen. Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder en hebben we nog niets gedaan aan de slaapkamer. Project ‘ zolder’ kwam er nl. even tussendoor,klik hier . Het plan is nu om van het voorjaar wel weer de slaapkamer op te pakken. Maar in de tussentijd heb ik het steigerhouten hoofdbord al zo vaak voorbij zien komen, dat ik een beetje ben gaan twijfelen. Van de week kwam ik deze foto’s tegen en misschien is dit wel een leuk alternatief. Alhoewel ik het robuuste, simpele van steigerhouten planken ook nog steeds erg kan waarderen. Nog maar eens goed bedenken wat ik wil.

In ieder geval is het vandaag al een klein beetje voorjaar, heerlijk! 
Zonnige zondag nog allemaal!

English summary: A while ago I told you  about our project, “bedroom”, click here. The idea is to completely paint the the wooden floor and behind the bed we wanted to make a headboard of wood. Meanwhile we are a few months later and we still done nothing to the bedroom. Project ‘attic’ came instead, click here. The plan is to pick up the bedroom project in springtime.  But in the meantime, I see the wooden headboard so often, I started to doubt.  This week I came across these photos and maybe this is a nice alternative. Although I can still appreciate the simpl and robust style of the used wood. 
Sunny Sunday to you all!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.