Met heel veel plezier stel ik jullie graag voor aan de prachtige webshop House of C. Gerund door de spontane en altijd vrolijke Christine. Tenminste, de keren dat ik haar heb ontmoet 🙂 Ik word altijd blij als ik haar zie en die uitwerking heeft haar webshop ook op mij. Mooi vormgegeven, een frisse uitstraling en uiteraard met dito producten. Zoals Christine zelf ook aangeeft heeft ze bewust gekozen voor een mix van mooie bekende merken en relatief jonge merken die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn. Voor de nodige inspiratie krijgt de webshop ook vaak een nieuwe etalage zoals Christine dat zelf altijd zo mooi zegt. Leuk, zo valt er altijd wat nieuws te zien.  Naast de shop is er ook een House of C blog voor nog meer inspiratie. Hieronder foto’s van een aantal van mijn persoonlijke favorieten uit de shop. De producten van OYOY,  House Doctor en natuurlijk de verschillende prints van Kitchen Bloom en Nynne Rosenvinge. Lees ook nog even verder, want namens Christine mag ik namelijk iets weggeven…..!!!

Hierboven zie je al wat van de prints van Kitchen Bloom, maar inmiddels zijn ook de prachtige bijna sprookjesachtige prints van Nynne Rosenvinge bijgekomen. Verschillende stijlen, dus dat wordt nog lastig kiezen!


Wat kun je winnen?
Een poster naar keuze twv 30,00 euro, klik HIER voor alle posters
Wat moet je doen?
1) Laat een hieronder een berichtje achter welke poster jij graag wilt hebben (bij anoniem, laat dan wel even je naam achter)
2) Like House of C op Facebook, klik HIER of volg House of C op Twitter, klik HIER
3) Like &SUUS op Facebook, klik HIER
Het zou leuk zijn als je ook lid wordt van mijn blog. En je mag dit bericht natuurlijk ook altijd delen op je blog, FB of twitter 🙂 
Succes!
Actie loopt tot 3 maart 2012


English Summary:With great pleasure, I love to introduce to you the beautiful webshop House of C. Run by the spontaneous and always cheerful Christine. At least, the times I’ve met her 🙂 I am always happy when I see her and her shop has the same effect on me. Beautiful design, a fresh look and of course ditto products. As Christine herself indicates she has deliberately chosen a beautiful mix of brands and relatively young brands that are not available on every street corner. She changes her webshop ‘ windows’ often for the necessary inspiration. Fun, so there is always something new to see. Next to the shop there is also a House of C blog for more inspiration. Below some pictures of some of my personal favorites from the shop. The products OYOY, House Doctor and of course the different prints of Kitchen Bloom and Nynne Rosenvinge. On behalf of Christine I present this great give away

What can you win?
A poster of your choice worth 30.00 euros, click HERE for all posters


What to do?
1) Leave a message below which poster you like the most (in anonymously, leave your name !)
2) Like House of C on Facebook, click HERE or follow House of C on Twitter, click HERE
3) Like & Suus on Facebook, click HERE


It would be nice if you are a member of my blog. And you can also share this post on your blog, FB or twitter 🙂
Success!
Promo until March 3 2012

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.