Ook dit jaar heeft de neon trend weer een plekje ingenomen in woonland. De combinatie van pastel vs neon zie je net zoals vorig jaar ook vaak voorbij komen. Nu hebben wij niets voor niets meer basis kleuren in de woonkamer. Ik vind het leuk om nog eens te veranderen en dan is het makkelijker om wat kleine items in een bepaalde kleur toe te voegen. Vaak is dat roze of groen trouwens 🙂 Neon valt natuurlijk best erg op, dus misschien ben je dat ook snel zat. Daarom leek het me leuk om wat HELE simpele en goedkope DIY tips te geven. Mocht je het neon weer zat zijn dan is het makkelijker om weg te doen, dan dat je dure uitgaven hebt gedaan. Simpeler kan haast niet!
– Stof en vetvrij blik
– afplakken met schilderstape
– Verven met een spuitbus………..klaar 🙂
Ik zal snel nog wat andere DIY tips (in Neon pink) plaatsen, die net zo simpel zijn als deze!
Pictures by &SUUS

English summary:This year, the neon trend stayed! The combination of pastel neon vs. often passes by. We have more basic colors in the living room. I like to change a lot and it is easier to change for some small items in a certain color. Here the first of a serie SIMPLE and inexpensive DIY tips. If you are tired of neon again this is easier to get away, then you’ve done costly expenditures. Could not be simpler!
– Dust fat free tins
– Covered with masking tape
– Paints an aerosol ……….. ready 🙂
I will soon have some other DIY tips (in Neon pink)  which are as simple as this!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.