Eigenwijze stoere kussens by Ballab

Deze eerste foto heb ik een paar keer voorbij zien komen op pinterest en ik vind hem geweldig. De compositie, de kleurencombinatie (de verweerde kleuren tegen het zwart en neon) Stoer, eigentijds en eigenwijs. Die combinatie vind je terug in de kussens van Ballab. Een design label uit Kopenhagen dat zich kenmerkt met markant design en gebruik van felle kleuren. En nu sinds kort ook verkrijgbaar bij House of C! Maak ik mooi direct even van de gelegenheid gebruik om de give away in samenwerking met House of C even extra in het zonnetje te zetten. Kijk hier hoe je kunt meedoen om een prachtige print te winnen.
                                 
                                 Droom ik in de tussentijd nog even weg bij deze stoere foto’s !

English summary: This first picture I have seen passing by a several times on Pinterest and I love it. The composition, the color combination (the weathered colors against black and neon) Cool, contemporary and stubborn. This combination can be found in the cushions of Ballab. A designer label from Copenhagen which is characterized by distinctive design and use of bright colors. And recently also available at House of C! Gives me also take the opportunity to promot this great giveaway in collaboration with House of C .Click here how you can participate.

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.