Today’s favorite: Lights Studio WM

Soms kom je producten tegen die je direct wilt delen, daarvoor gebruik in mijn rubriek Today’s favorite! Vandaag deze prachtige lampen van Studio WM, een ontwerp partnerschap van Wendy Legro en Maarten Collignon. En gevestigd gewoon hier in Nederland! Het doel van WM is om functionaliteit te laten samengaan met esthetische vormen en te spelen met optische illusies in gewicht en licht. Ik ben vooral gevallen voor de lampen van Studio WM. Mooi in zijn eenvoud en prachtige kleuren.

Porcelain lamp: Geïnspireerd door de scheepswerven van Rotterdam, deze lamp is in hoogte verstelbaar met een katrol systeem. Met gebruik van zwart porselein en het oude mechanisme is het een stoere lamp, terwijl degene met de pastelkleuren weer heel zacht en fris maken.

Gradient lamp: Gemaakt van met de hand geblazen glas, waarbij de kleur verloopt en ook doorloopt in dezelfde kleur kabel. Neem een kijkje op de site van studio WM voor nog meer mooie ontwerpen en een overzicht van exposities waar ze de komende tijd staan. Ik zou niet kunnen kiezen tussen beide lampen, maar welke is jullie favoriet?
English summary: Sometimes you see products you immediately want to share, therefore I use my column Today’s favorite! Today these beautiful lamps from Studio WM, a design partnership of Wendy Legro and Maarten Collignon. And located right here in the Netherlands! The purpose of WM is to merge functionality with aesthetic forms and playing with optical illusions and light in weight. I especially fell for the lamps of Studio WM. Beautiful in its simplicity and beautiful colors. For more information, check there site.

12 Comments

 1. Mayflower 6 februari 2013

  Ik zou voor de zwarte gaan.
  Prachtige lampen en wat heb je een mooi en inspirerende blog.
  Lieve groet, Mea

  Beantwoorden
 2. Martine vianen 6 februari 2013

  Prachtig Suus! Wat een mooie lampen. Ik heb echt een lampentik. Vooral de zwarte, zo mooi!
  Nog bedankt voor je lieve woorden over mijn insta foto’s. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn! (ben ik ook ergens beetje goed in…;)
  Iedereen maakt mooie blogs of mooie huisjes/stammetjes of heeft een webshop.
  Fijne week verder! liefs, Martine.

  Beantwoorden
 3. Indruk 6 februari 2013

  Wat een mooie lampen en volgens mij bij alles te combineren. Ik vind ze solitair leuk maar ook als groep, boven een eettafel, maar ook boven een nachtkastje.Tja ik vind ze allemaal eigenlijk wel leuk, zucht……

  groetjes Pascale

  Beantwoorden
 4. Lisanne van de Klift 6 februari 2013

  Mooi!!! Mooie kleuren! X

  Beantwoorden
 5. Margreet de Vries 6 februari 2013

  Mooie lampen zeg! Ik vind het katrol systeem gaaf! Leuk om het verhaal achter een ontwerp te weten… Absoluut zwart!

  Beantwoorden
 6. Elv's 7 februari 2013

  Ja gaaf zijn… mooi en stoer!! Fijne dagx

  Beantwoorden
 7. Marcella 7 februari 2013

  Wauw, wat een gave lampen! Ik kan niet kiezen zeg! Vind zwart en wit erg mooi. Ook leuk om het touw in een andere kleur te doen!

  Beantwoorden
 8. Mars 7 februari 2013

  Leuk met zo’n katrol! Ik vind ze denk ik vooral mooi aan zo’n hoog plafond!

  Beantwoorden
 9. Iris Vank 9 februari 2013

  Prachtig!!

  Beantwoorden
 10. SOYZ 10 februari 2013

  Hi Suus, leuk je vandaag te ontmoeten. Ben nu ook je blog gaan volgen. Realiseerde me later dat jij zo’n leuke blogpost gemaakt had voor 101 over Flavourites. Succes met je ‘fredjes’ vergeet niet te sprayen, en tot ziens weer op een volgend (bloggers)event.
  Groetjes! Yzette (SOYZ)

  Beantwoorden
 11. Hoi Suzanne, kom via via op je blog terecht. Wat is ie mooi. Heb je webwinkel even bekeken, heel leuk. Ga je gezellig volgen!

  Groetjes Patries

  Beantwoorden
 12. Yvonne van vonliving.nl 12 februari 2013

  Mooi!!

  Vind zwart prachtig, maar denk dat ik uiteindelijk zou gaan voor pastel of wit…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *