In een vorige post liet ik jullie al een te simpele en goedkope DIY tip zien. Voor het resultaat van de neon pink pennenbakjes klik hier. Zoals beloofd nog meer simpele toepassingen voor als je een bepaalde kleur wilt toevoegen in je interieur.
Bijvoorbeeld het harten schilderijtje die ik samen met Evie maakte en zij voor Valentijnsdag aan papa gaf. De hartjes zijn gemaakt van klei en op een canvasbordje geplakt. Er lag een mooi wit geschilderd stuk hout klaar, maar Evie dacht dat ze daar ook wel op mocht kleuren 🙂 Maar goed, zo kan het dus ook! Met dezelfde spuitbus van de pennenbakjes, kregen de huisjes een nieuwe bovenkant en spoot ik de bloemetjes op een oude vaas ook roze. (Tip, bij de kringloop heb je vaak goedkope vaasjes om eens wat uit te proberen!)

De kaartjes van simpel en leuk kleurde en ‘haakte’ ik ook een beetje roze. Met hetzelfde wol kregen deze kandelaren uit de &SUUS shop een klein roze detail dmv een strikje. Masking Tape is er echt in alle kleuren, dus een makkelijke optie om nog meer van dezelfde kleur toe te voegen. Ik zei het al, simpeler kan het haast niet toch? Bedankt iedereen voor alle gezellige reacties op mijn blogs.

Ik wens iedereen een goed en zonnig weekend!
XXX
English summary: In a previous post I showed you all too simple and inexpensive DIY tips. For the result of the neon pink pen trays click here. As promised now even more simple tips if you want to add some color to your interior. For example the hearts painting that I made ​​with Evie for a Valentine’s Day present for Dad. The hearts are made of clay and stuck on a canvas board. The &SUUS houses and the flowers on an old vase I sprayed also pink. (Hint, in the thriftshop, you often find cheap vases to try!)The cards of simple and fun I colored and ‘hooked’them in with a little pink. With the same wool these &SUUS candlesticks get a oink detail using a bow. Masking Tape is really in all colors, so an easy option to add more of the same color.I told you, it can hardly be simpler right? Thanks everyone for all the nice comments on my blogs.
I wish everyone a good and sunny weekend! XXX

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.