Bedankt allemaal voor de leuke reacties op de Give Away in samenwerking met House of C. Vele van jullie hebben de actie nog eens extra gepromoot op Facebook, blog of twitter. Waarvoor dank! En natuurlijk lieve Christine bedankt voor het beschikbaar stellen van deze geweldige prijs. Het blijft een feestje om namens iemand anders cadeautjes te mogen weggeven! 
De gelukkige winnaar van een print naar keuze is geworden:

Marjolein!!!!!


Van harte gefeliciteerd met het winnen van jouw favoriete poster. De Cox van Kitchen Bloom! Wanneer je me je adresgegevens even mailt, dan komt de poster z.s.m. jouw kant op!
Nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen. Er staan nog steeds Give Aways klaar om gewonnen te worden, dus je maakt snel weer kans.
Voor nu een fijne avond en een heerlijke zonnige dag morgen!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.