Kijk nou hoe leuk! Deze vrolijke posters ontving ik van PSikhouvanjou. Dit is 1 poster uit een serie van 4, die illustrator en ontwerper Jessica Nielsen speciaal voor PSikhouvanjou heeft ontwikkeld. Naast deze poster Lemonade (die er in 2 kleuren is) zijn er ook nog Octopus en Flores. Dat deze poster een plekje kreeg op Evie haar kamer was al snel duidelijk. Zeg nou zelf, het lijkt wel alsof hij voor deze kamer bedacht is! En wie wordt er nu niet vrolijk van deze gezellige Lemonade? Kijk voor de posters hier en voor meer prachtige ontwerpen van Jessica Nielsen (ik ben fan!) neem je hier een kijkje. 
Lieve Coretty (en natuurlijk Lies en Marjan) ontzettend bedankt, ook namens Evie 🙂 

English summary: Look how cute! This cheerful poster I received from PSikhouvanjou. This is one poster from a series of 4, illustrator and designer Jessica Nielsen specially developed for PSikhouvanjou. Besides this poster Lemonade (which comes in 2 colors) there are Octopus and Flores. That this poster got a spot on Evie her room was soon clear. Let’s be honest, it seems made for this room! Look for the posters here and for more beautiful designs of Jessica Nielsen (I’m a fan!) Take a look here. Dear Coretty (and of course, Lies and Marjan) many thanks, on behalf of Evie 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.