Het is wel weer tijd voor een ” Thuis bij…” Want de vorige binnenkijker is alweer een tijdje geleden en kun je hier vinden. Vandaag de eer aan mijn plaatsgenoot 🙂 Marij Hessel van het blog My Attic. Ik heb daar al eens eerder over geschreven, omdat ik een groot fan van Marij ben. Vooral van haar te gave DIY projecten. Zoals gezegd wonen wij in dezelfde woonplaats….je zou haast zeggen dat we elkaar toch wel ergens moeten zijn tegen gekomen. De kringloop! Ook Marij is vaste bezoekster en zoals ze zelf zegt, gaat ze nooit met lege handen naar huis. Want naast haar baan in de mode heeft ze een grote passie voor interierstyling. Neuzen in de kringloop en mooie dingen zoeken om het daarna op te knappen op haar zolder! Dat is ook de plek waar ze het liefste is en haar creatieve ei volledig in kwijt kan. De creativiteit zie je dan ook op heel veel plekken in huis terug. Kijk je mee? En laat je inspireren!

De eerste foto is 1 van mijn favorieten, weer een mooi DIY project om de deur met schoolbordverf te schilderen, met mooie zwart wit plaatjes en tekeningen. Zo naast die grote witte kast, echt een heel stoer plaatje! De volgende foto is wat eerder gemaakt en heeft wat meer kleur. Kleur zie je sowieso heel veel terug in haar huis. Vrolijk en fris! 
Stoere keukentafel met een super score bij de kringloop, de stoeltjes zijn daar namelijk vandaan! Ze hebben wel wat weg van de Pastoe stoeltjes die ik zag staan op de tentoonstelling.

Foto’s van de woonkamer met de bank, waar vooral de kleuren mintgroen en roze terugkomen. Een kleurencombinatie die ik zelf ook altijd maar mooi blijf vinden. Ik zei het al, ik ben echt fan 🙂

 Ook het toilet kreeg een DIY opknapbeurt, met veel neon roze!
Deze foto is genomen in de logeerkamer. Heel veel stijlen gemixed, maar toch past het bij elkaar. En die lamp (Trash) blijf ik ook echt heel leuk vinden. Marij, bedankt dat we even bij je binnen mochten kijken. Door jouw blog krijg ik altijd zin om zelf aan de slag te gaan!

Vind je het ook leuk om andere te inspireren met jouw mooie, leuke, grappige, originele of fijne huis? Stuur me dan even een mailtje.
Fijne zondag nog!

English summary: It is time for an “at home …” Because the previous ‘ at home’  has been a while ago and can be found here. Today the honor to someone who lives in the same city: Marij Hessel from My Attic blog. I have already been written about her, because I’m a big fan of Marij. Especially her great DIY projects. As I said, we live in the same place, but we never met each other at a place we both visit a lot. The triftshop, also Marij is regular visitor and as she says, she never left empty handed. Because in addition to her job in fashion she has a great passion for styling. She loves to search for beautiful things to renovate in her attic! This is also the place where she get lost in her creativity. The creativity you see also in many places in home. Take a look and get inspired! 

Pictures by Marij Hessel

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.