Het is weer koud, erg koud en we hebben maar heel eventjes van de lente mogen proeven. Jammer, want ik kreeg er alweer erg veel zin in. De zon, terrasjes, strand, lekker buiten zijn. Om het gevoel nog een beetje vast te houden vandaag een zomerse Give away actie. Namens mijn sponsor Tendi (zie ook deze post) mag ik een prachtige hamamdoek weggeven. De hamamdoek van ZusenZomer is grijs met witte strepen en multifunctioneel. Bij ons thuis hangen ze in de badkamer en van de zomer dienen ze als picknick en speelkleedje, of als handdoek. Wil je er ook 1 winnen? Dat is dan nu echt heel erg makkelijk!

Like Tendi op Facebook (klik hier) en laat hier onder een berichtje achter dat je meedoet! En dan maken we volgende week al de winnaar bekend.

Wil je via Facebook ook op de hoogte blijven van al het &SUUS nieuws klik dan hier

(Picture 1 by Tendi and 2,3,4 by zusenzomer)

English: It’s cold, very cold and we only have a brief moment of spring. Pity, because I already got very excited. The sun terraces, beach, being outside. To keep the feeling this time a summer Give away. Behalf of Tendi (see this post) you can win a beautiful hammam towel .The Hamman towel of ZusenZomer is gray with white stripes and multifunctional. At home we hang them in the bathroom and in the summer they serve as picnic and play rug, or as a beachtowel. Like to win? That is really very easy!Like Tendi on Facebook (click here) and leave a message that you participate on this Give Away. The winner will be announced this week.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.