White floors – Witte vloer

Een witte  vloer heb ik altijd zo mooi gevonden, maar toen we ruim 2 jaar geleden in ons nieuwe huis gingen wonen, durfde we het toch niet aan. Was het niet te kil? Je ziet er echt alles op! Dus vriendlief heeft toen op de 1e verdieping eigenhandig een houten vloer gelegd, geschuurd en een beetje een white wash look gegeven. Alleen zijn we daar beide nooit helemaal happy mee geweest. Dus nu is project ‘ boven schilderen’ van start gegaan en de 1e kamer is al klaar! De kleinste kamer heeft nu een witte houten vloer en de muren zijn ook weer van een nieuw laagje voorzien. 1 down, 2 (en een gang) to go! Ik kan niet wachten tot de slaapkamer vloer helemaal wit is. Tot die tijd hier wat mooie ‘ witte vloeren’ plaatjes voor inspiratie. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het niet kil is en over dat stofzuigen….misschien een extra stimulans omdat wat vaker te doen 🙂
Fijne zondag nog!
Via: Love Warriors
Via 101woonideeen
Via woonblog
Via 79ideas
Via maisonblanches

English summary: White wooden floors I’ve always found so beautiful, but when we moved to our new home, we didn’t dare it.Was it not too cold? You can see everything (dust)! So my boyfriend laid the wooden floor on the 1st floor himself and given it a whitewash look. Only we both never been completely happy with it. So now project ‘painting above ‘ is started and the first room is ready! The smallest room now has a white wooden floor and the walls are also painted. 1 down, 2 (and a walk) to go! I can not wait for the bedroom floor to be all white. Until then, here some nice ‘white floors’ pictures for inspiration. I am convinced that in any case it is not cold and about that vacuuming …. maybe it’s an extra boost to do that more! Have a great Sunday!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.