Bedankt allemaal voor de leuke reacties op de Give Away in samenwerking met Tendi. Vele van jullie hebben de actie nog eens extra gepromoot op Facebook, blog of twitter. Waarvoor dank! En natuurlijk Stephanie (namens Tendi) bedankt voor het beschikbaar stellen van deze zomerse prijs.
De gelukkige winnaar van de hamandoek is geworden:

Jessica van Rijn! Van harte gefeliciteerd!!! Wanneer je me je adresgegevens even mailt, dan komt de doek z.s.m. jouw kant op. Nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen. En jawel, er is nog steeds geen einde in zicht mbt de give aways, dus je maakt snel weer een nieuwe kans!
Voor nu een fijne avond en ik hoop dat we snel onze sjaals kunnen inwisselen voor hamandoeken 🙂
PS. Heb je een leuke winkel of webshop en wil je ook sponsor worden, neem dan even via email contact met me op en ik stuur je wat meer informatie!
 Bron foto1: Coolchicstyle Bron foto 2+3:zusenzomer, bron foto 4: tendi 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.