Een tijdje terug won ik bij Hege in France de Christmas DIY Challenge. Het idee was om een zelfgemaakte foto van een kerst D(o) I(t) Y(ourself) in te sturen. Van de vele mooie inzendingen won ik met deze inzending de challenge! Jeeeeahhh. En bij winnen hoort natuurlijk ook een prijs. Deze was beschikbaar gesteld door Fashion for Home en inmiddels heb ik ze binnen. Deze mooie houten kandelaren en het grijze kussen. Wij hebben veel wit, hout en grijstinten in de woonkamer, dus het was makkelijk te combineren.


 

Beide artikelen komen uit de Studio serie, voor deze serie worden natuurlijke materialen als bamboe, acaciahout, wol, keramiek, katoen, glas en koper gebruikt. In vooral warme kleuren en ronde vormen. Ik heb nog een aantal artikelen in de webshop uitgezocht die wat mij betreft helemaal matchen met bovenstaande foto’s. Het boomstamtafeltje is te koop in mijn Etsy shop.
Nogmaals heel erg bedankt Hege en Fashion for Home!
Fijne dag allemaal


English summary:A while back I won at Hege in France the Christmas DIY Challenge. The idea was to create a homemade picture of a Christmas D (o) I (t) Y (ourself) to send. Of the many beautiful entries, I won this challenge! And the price was given by Fashion for Home and now they arrived! This beautiful wooden candlesticks and the gray pillow. We have a lot of white, wood and shades of gray in the living room, so it was easy to combine.Both articles are from the Studio series, for this series are natural materials like bamboo, acacia wood, wool, ceramics, cotton, glass and copper used. Especially in warm colors and round shapes. I selected a number of articles in the shop that I think completely match with the above pictures in my house.  The trunk table is for sale in my Etsy shop.
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.