Vorige week heb ik weer een photostyling workshop van Paulina Arcklin gevolgd. Dit keer bij Raw Materials en dat was mijn 2e workshop. De keer daarvoor had ik de workshop namelijk gewonnen en kreeg ik ‘les’ bij Tine K in Harderwijk. Ik realiseerde me nu dat ik daar eigenlijk nooit een blog over had geschreven. Dus laten we bij het begin beginnen en hierbij de foto’s die ik toen maakte. Super leuk onthaal van Ilse en Guido in hun winkel Tutze, een hele fijne winkel waar ik al eens eerder over schreef (klik hier). Boven was toen nog de showroom van Tine K gevestigd (inmiddels verhuisd naar de Trademarkt Utrecht). De collectie kwam totaal tot zijn recht met het lage plafond met balken en natuurlijk de witte houten vloeren! Echt een topdag gehad en vandaar dat ik het vorige week dus nog even dunnetjes over heb gedaan. Maar die post houden jullie nog even tegoed. Bedankt, Paulina en Tim voor de ontzettend leuke en leerzame dag, inmiddels al een aantal maanden terug. En Ilse en Guido natuurlijk voor de gastvrijheid!

Voor nu iedereen een heerlijke luie zondag, eentje zoals op deze eerste foto?!
Op de bank met een tijdschrift 🙂
Pictures by &SUUS
 
English summary: Last week I had another photo styling workshop by Paulina Arcklin , this time on Raw Materials in Amsterdam. The time before that I won the workshop at Tine K Harderwijk. I realized now that I never wrote a blog about that workshop. So let’s start at the beginning and here you find the photos that I made then. Super nice welcome from Ilse and Guido in their store Tutze, a very nice shop where I have previously wrote about (click here). Then the showroom of Tine K was located above the shop, but now they moved to the Trade Market in Utrecht. The collection looks extra great in this nice setting with the low ceiling with beams and natural white wood floors! Really had a great day and that is why I last week had my second workshop. But that I will post later. Dear Paulina, Tim, Guido en Ilse, thanks for this great day a couple of months ago 🙂 
Wish you all a lazy sunday! On the couch with a magazine like the first picture 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.