Eigenlijk wilde ik geen Pasen post plaatsen. Ik heb niet ontzettend veel met Pasen, in huize &SUUS dan ook geen Paasversieringen. Wel haal ik altijd vrolijk gekleurde bloemen in huis en ik ben natuurlijk blij met de extra vrije dagen. Dit jaar gebruiken we die nuttig om verder te gaan met ons ‘ vloerschilder’ project. Als het goed is, is onze slaapkamer zometeen ook op zijn paasbest 🙂 Uiteraard maken we natuurlijk nog even tijd vrij voor het eieren zoeken en eieren beschilderen. Toen ik dus met Evie eieren aan het schilderen was, kon ik het toch niet laten om zelf mee te doen. Ik vind de kopjes van Mamzelle Titoo altijd zo lief. Dus mijn paasei kreeg zo’n zelfde gezichtje.

Toch nog een paaspostje van mij….want een ei hoort erbij 🙂
Gezellige Pasen!!

Pictures by &SUUS

English summary: I actually not wanted to post an Easter blog. I do not have a lot with Easter, in house &Suus therefore no Easter Decorations. I do buy brightly colored flowers for the house and I am delighted with the extra days. This year we use the extra time useful to continue with our “floor paint” project. We of course spend a little time for the egg hunt and egg painting. So when I was painting eggs with Evie, I could not resist myself to participate. I love the cups of Mamzelle Titoo.  So my easter egg got a similar face. Still an Easter blog of me …. have a Happy Easter!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.