Thuis bij…..Marij

Het is wel weer tijd voor een ” Thuis bij…” Want de vorige binnenkijker is alweer een tijdje geleden en kun je hier vinden. Vandaag de eer aan mijn plaatsgenoot 🙂 Marij Hessel van het blog My Attic. Ik heb daar al eens eerder over geschreven, omdat ik een groot fan van Marij ben. Vooral van haar te gave DIY projecten. Zoals gezegd wonen wij in dezelfde woonplaats….je zou haast zeggen dat we elkaar toch wel ergens moeten zijn tegen gekomen. De kringloop! Ook Marij is vaste bezoekster en zoals ze zelf zegt, gaat ze nooit met lege handen naar huis. Want naast haar baan in de mode heeft ze een grote passie voor interierstyling. Neuzen in de kringloop en mooie dingen zoeken om het daarna op te knappen op haar zolder! Dat is ook de plek waar ze het liefste is en haar creatieve ei volledig in kwijt kan. De creativiteit zie je dan ook op heel veel plekken in huis terug. Kijk je mee? En laat je inspireren!

De eerste foto is 1 van mijn favorieten, weer een mooi DIY project om de deur met schoolbordverf te schilderen, met mooie zwart wit plaatjes en tekeningen. Zo naast die grote witte kast, echt een heel stoer plaatje! De volgende foto is wat eerder gemaakt en heeft wat meer kleur. Kleur zie je sowieso heel veel terug in haar huis. Vrolijk en fris! 
Stoere keukentafel met een super score bij de kringloop, de stoeltjes zijn daar namelijk vandaan! Ze hebben wel wat weg van de Pastoe stoeltjes die ik zag staan op de tentoonstelling.

Foto’s van de woonkamer met de bank, waar vooral de kleuren mintgroen en roze terugkomen. Een kleurencombinatie die ik zelf ook altijd maar mooi blijf vinden. Ik zei het al, ik ben echt fan 🙂

 Ook het toilet kreeg een DIY opknapbeurt, met veel neon roze!
Deze foto is genomen in de logeerkamer. Heel veel stijlen gemixed, maar toch past het bij elkaar. En die lamp (Trash) blijf ik ook echt heel leuk vinden. Marij, bedankt dat we even bij je binnen mochten kijken. Door jouw blog krijg ik altijd zin om zelf aan de slag te gaan!

Vind je het ook leuk om andere te inspireren met jouw mooie, leuke, grappige, originele of fijne huis? Stuur me dan even een mailtje.
Fijne zondag nog!

English summary: It is time for an “at home …” Because the previous ‘ at home’  has been a while ago and can be found here. Today the honor to someone who lives in the same city: Marij Hessel from My Attic blog. I have already been written about her, because I’m a big fan of Marij. Especially her great DIY projects. As I said, we live in the same place, but we never met each other at a place we both visit a lot. The triftshop, also Marij is regular visitor and as she says, she never left empty handed. Because in addition to her job in fashion she has a great passion for styling. She loves to search for beautiful things to renovate in her attic! This is also the place where she get lost in her creativity. The creativity you see also in many places in home. Take a look and get inspired! 

Pictures by Marij Hessel

20 Comments

 1. vanbinnen 10 maart 2013

  Erg leuk, ik ken haar blog al een tijdje en ben ook fan van haar mooie foto’s! Leuke inspirerende ideeen! Dan denk ik altijd zal ik toch maar weer wat meer kleur toevoegen?

  Beantwoorden
 2. Henny van der Wal 10 maart 2013

  Heerlijk om even binnen te kijken! Ik ben nog niet zo lang actief in blogland, maar haar blog was 1 van de eersten die ik ging volgen. Prachtige foto’s, mooie styling en inderdaad leuke DIY.

  Lieve groet,
  Henny

  Beantwoorden
 3. Marieke 10 maart 2013

  Wat fijn als je zo creatief bent. Erg leuk huis!!

  Beantwoorden
 4. Indruk 10 maart 2013

  Ik volg haar ook en vind het een prachtig huis. Mooie foto’s ook. Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat iemand haar huis helemaal naar eigen smaak inricht. Dat zorgt ervoor dat het er zo smaakvol uitziet! Lieve groeten, Pascale

  Beantwoorden
 5. Anneke 10 maart 2013

  Oh wat een fijne binnenkijker! Ik ben echt fan van het blog van Marij.
  Thanks voor alle inspiratie en je mooie foto’s!
  Fijne dag! X

  Beantwoorden
 6. Stephanie Koster 10 maart 2013

  heel inspirerend, mooi huis!

  X Steef

  Beantwoorden
 7. Marit 10 maart 2013

  Heel mooi, ik ken het blog van Marij en volg het ook, maar heel leuk om zo even binnen ge gluren. Fijne dag!

  Beantwoorden
 8. Hoi Suus, dat was een hele leuke inspirerende binnenkijker! Ken haar blog nog niet, ga gelijk even kijken!

  Fijne avond,
  Groetjes Patries

  Beantwoorden
 9. My Attic 10 maart 2013

  Leuk gedaan Suus! Super bedankt! En wat een leuke reacties!

  Veel liefs en nog een hele fijne Zondag! XXX

  Beantwoorden
 10. Elv's 10 maart 2013

  Wat leuk om het mooie huis van Marij en haar leuke ideeen hier tegen te komen… de eetkamer is echt geweldig… Mooi!!!! Echt genoten van deze post thanks 🙂

  Beantwoorden
 11. Margreet de Vries 10 maart 2013

  Superleuk deze binnenkijker!!! Marij heeft zulke leuke ideeën en wat een mooi huis!

  Beantwoorden
 12. Lisanne van de Klift 10 maart 2013

  Fantastisch huis!! Altijd zo inspirerend!
  X Lisanne

  Beantwoorden
 13. Miranda 10 maart 2013

  Jeetje, ik volg haar niet eens! Nu wel overigens, bedankt voor de tip 😉
  Inderdaad leuk huis, lekker origineel! !
  X Miran

  Beantwoorden
 14. Christine Stevense 11 maart 2013

  Leuk huis! Heel creatief allemaal, ga snel een kijkje nemen op het blog van Marij!.. x

  Beantwoorden
 15. nannette 11 maart 2013

  Geweldige binnenkijker èn een nieuw blog ontdekt!
  Die zwart-witte kaartenmassa, super!

  Beantwoorden
 16. Arja van Garderen 11 maart 2013

  Super!

  Beantwoorden
 17. Sonia 12 maart 2013

  Heel erg mooi binnenkijker!

  Beantwoorden
 18. Cindy Deuning 12 maart 2013

  Wat een mooi licht huis!

  Beantwoorden
 19. Dit is weer een hele fijne zeg. Heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *