Vandaag weer een prachtige binnenkijker in de rubriek “Thuis bij.., de vorige binnenkijkers gemist? Klik dan hier!

We nemen nu een kijkje in het prachtige huis van Stephanie en Don Pater en hun 2 kinderen, Lucas en Floor. Het ruime hoekhuis ligt in Egmond aan de Hoef, op 7 minuten fietsen van het strand. Deze (werkelijk prachtige) foto’s zijn gemaakt door Marjon Hoogevorst en zijn gebruikt voor een binnenkijk reportage in het blad Stijlvol Wonen. En dat het Stijlvol is kun je wel stellen! Dat Stephanie al op jonge leeftijd bezig was met veranderen en stylen, is duidelijk te zien. Vandaar ook dat ze een aantal jaar geleden het roer heeft omgegooid en haar eigen interieuradvies en stylingbureau Lifs is begonnen. Wat ik persoonlijk zo knap vind, is dat ze door de het hele huis een bepaalde eenheid heeft kunnen creëren door gebruik van kleuren en materialen. Qua kleuren voornamelijk veel sobere tinten zoals wit, grijs, zand en antraciet. Zelf kenmerkt ze haar stijl dan ook als stoer, eigentijds, neutraal en warm.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de rust, ruimte en eenheid die het hele huis uitstraalt. Knap hoe je dat helemaal door kunt voeren. Het is ook zo’n mooi licht huis met veel grote ramen, voor de rest de strakke schouw met hoekje ernaast, de hangende stoel, de lichtblauwe Eames stoel in Lucas zijn kamer, die foto met Marokkaanse slofjes! En natuurlijk de slaapkamer met vide! Dat wil toch iedereen? Uiteraard ben ik benieuwd naar jullie favorieten!
Stephanie en Don hebben het huis trouwens inmiddels te koop gezet, omdat ze naar eigen zegen toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Op zoek naar een nieuwe plek, waar ze weer iets prachtigs van kunnen maken. Nou, ik weet zeker dat dit vast weer gaat lukken. Enne, Stephanie….mogen we dan weer even bij je binnenkijken? 🙂 
In ieder geval bedankt dat we even bij je thuis mochten kijken! 

Pictures by: Marjon Hoogervorst
English: Today a beautiful inside look ! When you missed the previous ones click here!

We now take a look at the beautiful home of Stephanie and Don Father and their two children, Luke and Floor. The spacious house located in Egmond aan de Hoef, 7 minutes cycling to the beach. This (really beautiful) photos were taken by Marjon Hoogvorst and used for an inside look at the magazine reportage Stylish Living. And Stylish it is! Stephanie was at a young age already busy changing and styling. Therefore she started her own interior design and styling agency LFS  a couple of years ago. What I personally find so pretty, that through the whole house there is a certain unity,  by using colors and materials. In terms of colors mostly much sober shades like white, gray, sand and anthracite. Self Stephanie characterizes her style than as sturdy, modern, neutral and warm.My personal favorites are the peace, space and unity that the whole house radiates. Clever how you can carry that all the way through. It’s such a beautiful light house with lots of large windows. Love the fireplace,the hanging chair, light blue Eames chair in room Lucas. and that picture with Moroccan slippers! And of course the bedroom with loft! Don’t we want that all?Stephanie and Don now put on sale, because they are at their blessing to a new challenge. Looking for a new place, where they again something wonderful of it. Well, I’m sure this will definitely happen. And, Stephanie …. we then take another look inside?

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.