Een paar weken geleden heb ik 2 berichtjes geplaatst over makkelijke DIY tips in Neon Pink. Zo was er een part 1 met de gespoten blikjes (klik hier) en een part 2 met het schilderijtje met klei hartjes (klik hier) Ik kwam nu nog wat foto’s tegen om een laatste deel te maken. Deel 3 dus 🙂 Met weer een klein canvas doekje, waar je gemakkelijk met wol door heen kunt prikken. Op de achterkant kun je met potlood tekenen wat je leuk vind,  zoals hier het huisje met hartje.
Een neon roze kinderriem van de Hema houdt hier de VT woon magazines op hun plek. En op de foto eronder een klein stukje Masking tape om een kaars, voor weer een klein neon detail. Voor de rest veel witte en zwarte waxines (de boomstam waxines zijn te koop in mijn etsy shop) en 1 neon waxines ook van de Hema.
Zoals ik al vertelde vind ik het leuk om op een goedkope en makkelijke manier wat kleur in je huis te brengen. Vooral omdat ik alles altijd vrij snel weer zat ben. Inmiddels is al het neon roze namelijk alweer het huis uit 🙂 Bedankt voor al jullie leuke reacties. Vandaag schijnt de zon weer heerlijk en lijkt het voorjaar toch echt te gaan beginnen. Wij gaan lekker naar buiten. Fijne zondagmiddag nog!
XXX
Pictures by &SUUS

English:

English: A few weeks ago I posted two messages on easy DIY tips in Neon Pink. So there was a part 1 with the spray cans (click here) and a part 2 with the painting with clay hearts (click here) I got some more pictures to make a last part Part 3 🙂 With another small canvas frame, where you easily can stick wool around ,  you can draw on the back a patron what you like, such as the cottage with heart.
A neon pink belt for children of the Hema holds the VT home magazines in place. And the photo below you see a small piece of masking tape to light a candle, a small neon detail.  The trunk waxines are for sale in my etsy shop and 1 neon waxines of the Hema.Thanks for all the nice comments. Today the sun is shining again…delicious, so we are going outside. Have a great Sunday afternoon!
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.