Zijn jullie ook zo toe aan de lente? Een kleur die mij vrolijk maakt en aan de lente/zomer doet denken is koraal. Echt een prachtige, zonnige en vrolijke kleur. Van de meer roze tint, naar oranje en zelfs fluor. Een kleur die je blij maakt en het ook erg goed doet in je interieur. Mooi bij grijs en wit, maar ook heel erg goed te combineren met pastelkleurtjes. 
Hier enkele van mijn favoriete plaatjes, om alvast een beetje in de zonnige stemming te komen. Tijd voor gympjes, slippertjes, zon en buiten zijn.
Fijne dag allemaal!
PS. Doe je al mee aan onze Give Away ism met Basishome? Klik hier en waag nog snel een gokje!

  1) Camper  2 &3) Pillows 4) All stars 5) HAY chair

+++++++++

English summary: You also wish for spring? A color that makes me cheerful and reminds me at spring / summer is the color coral. Truly a beautiful and cheerful color! From the more pink tint to orange and even fluor. A color that makes you happy and sunny and fits very well in your interior. Beautiful against gray and white, but also a very nice combination with pastel colors. Here are some of my favorite shot, for a bit sunny mood!

And do you have participated in our Giveaway collaboration with Home Basic? Click here and try your luck!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.