Vlinders of toch torren? Welke is jouw favoriet? Sinds mei 2012 heeft BaSishome het exclusieve agentschap van het volledige assortiment van Hagedornhagen uit Denemarken. Hagedornhagen is opgericht door Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell Hagen, gerenommeerde fotografen die al veel prijzen op hun naam hebben staan. Bij Hagedornhagen hebben ze een passie voor enge beestjes en andere insecten. Zo’n passie dat ze er een hele serie producten van hebben gemaakt.
En deze kun je nu winnen! Want ik mag namens BaSishome 6 bijzondere, op A4 formaat art prints weggeven. Doe je nog niet mee met deze Give Away? Klik dan hier!
Meedoen kan t/m a.s. maandag en ik verwacht dat we dan een heerlijk zonnig weekend achter de rug hebben :0)
Geniet ervan!
xxx

+++++
Butterflies or bugs? Which is your favorite? Since May 2012, BaSisHome  is the exclusive agency of the full range of Hagedornhagen from Denmark. Hagedornhagen was founded by Mads HagedornOlsen and Anders Morell Hagen, renowned photographers who have many awards to their credit standing. At Hagedornhagen they have a passion for insects and other creepy-crawlies. Such a passion that they have made a whole series of products about it. And now you can win this! Because I can (on behalf of  BaSishome) give away on A4 size art prints! Do you not join this Giveaway? Click here!

Wish everyone a great weekend, here in the Netherlands we finally start with spring. Yes!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.