Herkennen jullie deze foto toevallig uit de nieuwste 101woonideeën? 
Deze instagram foto van mij staat gewoon in het mei nummer! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Monique van 101 woonideeen dat ze deze typemachine voorbij zag komen op Instagram. Of ze deze mochten gebruiken in de ‘ You’ve got mail’  rubriek? Uiteraard met vermelding van mijn naam en blog en daarnaast zou een interview op de site komen. Ehhhh, ja natuurlijk! Inmiddels staat het interview ook online! Je kunt het interview hier vinden! 
Hier nog enkele van mijn laatste instagramplaatjes. Je kunt me vinden onder ensuus
Fijne zondag allemaal! 

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.